USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Чоловік щодня купує квіти і йде на могилу», – тітка про волинянку, яка загинула в авіакатастрофі МАУ

9 Січня 2022 19:54
Елла Танова – тітка Юлії Сологуб – розповіла, що її племінниця мріяла подорожувати та побачити світ. Бортпровідниця загинула в катастрофі МАУ 8 січня 2020 року.

Про це повідомляє 24 канал.

Танова розповіла, що Юлія працювала в авіації близько року. Бортпровідницею вона стала після закінчення філологічного факультету в Києві.

Юлія вийшла заміж у 2018 році. Чоловік дуже важко переживає втрату коханої.

«Усім важко. Чоловік щодня ходить на могилу до Юлічки. Щоранку прокидається, купує квіти і йде до неї. А потім на роботу», – розповіла тітка.
Втрата Юлії стала трагедією для її родини. Час не зцілює рани. Мама загиблої тримається тільки на тому, що є ще одна молодша дочка. Водночас страждання не припиняються. Іноді жінка навіть не відповідає на телефонні дзвінки, бо не може говорити. Вона весь час плаче.
Читати ще: Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані: назвали імена ймовірних причетних до трагедії

Нагадаємо, 8 січня 2020 року в Ірані після зльоту з аеропорту Імама Хомені збили пасажирський літак МАУ Boeing-737 рейсу PS752, який прямував за маршрутом Тегеран–Київ.

На борту збитого літака МАУ перебували громадяни шести країн – України, Ірану, Канади, Швеції, Афганістану та Великої Британії. Усі 176 осіб загинули, серед них – 11 українців (9 членів екіпажу і 2 пасажири), а також 55 громадян та 30 постійних мешканців Канади. В авіакатастрофі загинула й 25-річна уродженка Нововолинська Юлія Сологуб, яка працювала бортпровідницею.

Після кількох днів заперечень іранська влада 11 січня визнала, що український літак був помилково збитий зенітно-ракетним комплексом протиповітряної оборони.

Президент Володимир Зеленський 29 грудня надав звання Героїв України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» членам екіпажу рейсу PS752.

Канадська розвідка отримала аудіозапис розмови, ймовірно, міністра закордонних справ Ірану Джавада Заріфа, який стосується можливих причин збиття літака МАУ поблизу Тегерана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus