USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Споювали, ґвалтували і знімали на відео: у Києві – обшуки в організаторів вечірок, які «полювали» на дівчат

1 Лютого 2023 12:32
Поліція Києва прийшла з обшуками до організаторів п’яних вечірок, пости яких викликали резонанс у соцмережах. Розпочато кримінальне провадження.

Учора в інтернеті почали поширювати відео, як у Києві група хлопців проводить гучні вечірки, на які запрошують дівчат, накачують їх алкоголем, таблетками, а після цього принижують, ґвалтують пальцями, і все це знімають на відео та викладають вмережу. Вже сьогодні Нацполіція повідомила, що у квартирі цих «тусовщиків» проводять обшуки.

«На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави», – зазначають у поліції.

Зараз оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.
31 січня журналістка Ярослава Кравченко та кілька активісток опублікували пости про цих молодиків

«Підписниця скинула акаунт чуваків, які влаштовують вечірки, звуть дівчат, накачують алкоголем і Ксанаксом, потім знімають їх непритомними, голими. Є відео сцен ґвалтування руками і викладають це в Instagram та в закриті групи Telegram», – пише Кравченко.

За її словами, ці хлопці із Івано-Франківська. Це компанія 5-7 людей двадцятирічного віку. Вони переїхали в Київ й влаштовують тут «вечірки». Називають всю ту забаву «Покажемо вам, які кругом шлюхи».
«Маю повне ПІБ, реєстрацію машини – головного з них – Андрія Ярини. Хлопці заробили свої гроші на схемі з бінансом відомою як «Крутити Бінанс», зараз займаються рефаундом. Це схема, де вони замовляють дорогий товар на Амазоні і просто не оплачують його, цим самим порушують закон і заробляють великі суми грошей», – додає Кравченко.
Вона наголошує, що дівчат, які зафіксовані на фото і відео, поки не ідентифіковано. Відповідно, жодних заяв від постраждалих нема.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Газлайтер Показати IP 1 Лютого 2023 13:05
Винуватий у зґвалтуванні завжди лише ґвалтівник, але чому так завивають феміністки. Порядна дівчина за мажора хоче заміж, а не на хату
Анонім Показати IP 1 Лютого 2023 13:21
життя як воно є у всій "красі"
Воєнком Показати IP 1 Лютого 2023 13:55
Чому *патріотичні* галіцаї досі не у війську? Чекаю з нетерпінням.
Представник ТЦКСП до Воєнком Показати IP 1 Лютого 2023 14:21
Студєнти-с
666 до Представник ТЦКСП Показати IP 1 Лютого 2023 19:14
Скоріше чиїсь діти, як Алфьорова
Бінанс хом'як до 666 Показати IP 2 Лютого 2023 18:28
Я б не порівнював смертельну ДТП і надмірні активності соціально-сексуального характеру
Воєнком Показати IP 1 Лютого 2023 14:08
Інфу для ІФ воєнкома скинули ? Треба їм хороших сержантів - наставників підібрати в навчальних центрах ЗСУ....
Майстер-сержант до Воєнком Показати IP 2 Лютого 2023 10:10
Собі в підрозділ таких і бери. Служба в ЗСУ це не покарання для зеків а честь бути захисником вітчизни а з нас роблять якихось вагнерівців. Скоро соромно буде ходити в формі одні десятком копають і запихають в бус/швидку одного мужичка інші пропонують напхати в підрозділи тобі гвалтівників, наркоманів, крадіїв, мародерів які змикнуться при першій атаці.
Natalia Показати IP 2 Лютого 2023 14:17
Не треба таких в Збройні Сили України (дійсно, ми ж не расєя, щоб всіх пхати в армію), служити Батьківщині - це честь. А такі "хлопці" хай ідуть на відпрацювання громадських робіт, які є неоплачуваними і призначаються судом. І десь би так відпрацьовували, щоб їх усі бачили, ще й на лобі написати "У мене є можливість жити нормально, але я хочу жити як придурок"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus