USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вечірки із секс-насильством: двом фігурантам справи повідомили про підозру, ще шістьом вручили повістки

1 Лютого 2023 20:34
Правоохоронці повідомили про підозру двом фігурантам справи про організацію у Києві вечірок, під час яких молоді люди напивалися, а потім принижували дівчат. Ще шістьом вручили повістки до військкомату. Проте один із фігурантів скандалу і надалі записує образливі відео та заявляє, що нічого йому не буде.

У соцмережах публікують звернення блогера на сервісі Тwitch, передає ТСН.

На ньому хлопець заявляє, що йому лише 19 років і завдяки скандалу про нього дізналась вся Україна.

«Це з одного боку дуже добре, бо люди витрачають д**уя бабла на такі реклами, роками до цього йдуть, а мені 19 років, я в Києві і про мене зараз всі говорять. Я в шоці. Нічого протизаконного я не зробив, дівчата до мене претензій не мають і які можуть бути питання? Мені цей хайп подобається, бо я розумію, що нічого мені за це не буде. Максимум якісь неадекватні люди, які не знають ситуації можуть прийти мене відп**дувати. Життя людини може різко змінитись – з ніг на голову. Завтра мій їб**ьник знатимуть, звісно з х**ової сторони, але це вже таке», – каже блогер.

Частина сторінок у соціальних мережах скандального блогера уже заблокована, проте з’являються нові, де компанія публікує свої відео. В одному із них блогер розмовляє з дівчатами, які заявляють йому, що «їхній тато з СБУ», на це хлопець каже, що «їб**ь шм**и».

Також хлопець проводить трансляції в ТікТок, де заявляє, що не змінив своєї думки, а його нібито «не так зрозуміли».

Додамо, як повідомляє Суспільне, правоохоронці повідомили про підозру двом фігурантам справи про організацію у Києві вечірок, під час яких молоді люди напивалися, а потім принижували дівчат. Ще шістьом вручили повістки до військкомату.

Як ми писали, 1 лютого у Києві правоохоронці провели обшуки в організаторів так званих «п’яних вечірок», на яких дівчат могли «накачувати» алкоголем та домагалися їх.

У Мережі напередодні стався скандал, через те, що нібито група хлопців споювала дівчат, знімала їх напівоголеними, непритомними та п’яними, вчиняла сексуальне насилля, а відео – зливала в соцмережу.

Скандальні блогери родом з Івано-Франківської області, вони нібито недавно переїхали до столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Надіюсь Показати IP 2 Лютого 2023 07:01
Повістки імбіцилам галицьким після проходження ВЛК повістки вручать бойові все-таки.
Анонім до Надіюсь Показати IP 2 Лютого 2023 10:13
В тюрму а не армію тут не місце ви***кам в нас і так хватає "своїх" дятлів в погонах і без.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus