USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Спортсмен-переселенець готується до паралімпійських ігор на стадіоні в Луцьку

6 Листопада 2022 22:36
21-річний спортсмен-переселенець Кирило Іванов з Луганщини щодня приходить на луцький стадіон і працює зі своїм тренером.

Суспільному чоловік розповів: готується до паралімпійських ігор.

Кирило приїхав до Луцька пів року тому із селища Старокраснянка Луганської області. Займається спортом з дитинства, часто їздив на змагання, тому переїзд для нього не був проблемою. Мовного бар'єра, каже, також не відчув.

«Українською розмовляю літературно на високому рівні, тому що в закладі середньої освіти викладали дуже добре українську мову, й у виші викладали дуже добре», – розповідає спортсмен.

Читати ще: Як центр спортивної медицини з Бахмута працює у Любешеві

Хлопець оселився в селі Княгининок. Тренує спортсмена викладач дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Андрій Рожок. Розповідає, що Кирило Іванов є неодноразовим призером чемпіонатів України, виступає на кількох дистанціях з бігу серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату.
«Бігаємо чотири відрізки по 500 метрів, відпочинок сім хвилин – і додаємо переступання через бар’єр по хвилині», – розповідає Андрій Рожок про тренування.

Тренер каже, що у Кирила Іванова є всі шанси стати членом національної паралімпійської збірної команди України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus