USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Справжні та харизматичні: «Друга ріка» вперше на «Бандерштаті»

6 Серпня 2018 15:12
Рок-гурт «Друга ріка» приїхав до Луцька, аби вперше зіграти на фестивалі українського духу «Бандерштат». Музиканти стали хедлайнерами останнього, третього, дня фесту – саме їхній виступ був завершальним на головній сцені дійства 5 серпня.

Як відзначили ведучі «Бандерштату» Вікторія Жуковська та М’яч Дредбол, тривалий час «Друга ріка» взагалі не виступала на фестивалях.

«Можливо, трохи пізно, адже раніше їх хотілося би бачити на фестивалях, але зараз вони дуже активувалися, і це говорить про те, що їхня музика існує та розвивається, вони записують нові альбоми… До них дістатися хотілося давно, і нарешті вони тут, на цій сцені», – сказав М’яч Дредбол про учасників гурту.
Вікторія Жуковська додала, що зараз «Друга ріка» знову працює над новим, уже восьмим, студійним альбомом.

«Нарешті ми пройшли всі довгі відбіркові конкурси, аби потрапити сюди на цей прекрасний фестиваль. Нарешті нас взяли… Зараз ми працюємо над восьмим альбомом, але поки що просто віртуально працюємо, більше їздимо по фестивалях. І ми щасливі, що нарешті виступаємо на «Бандерштаті» і що тут так багато людей. Цікаво: так багато людей, а немає ні Дзідзьо, ні Винника. Це дуже круто», – наголосив фронтмен «Другої ріки» Валерій Харчишин.
Першими гурт виконав пісні «Ти є я» та «Париж». Далі залунали «Пробач», «Монстр», «Секрет», «Доки я не пішов», «Денніч», «Незнайомка», «Дотик» та «Ти зі мною? Я здаюсь».
Одну з пісень гурт присвятив Андрію Кузьменку. «Я думаю, він зараз нас чує; він постійно нас чує», – сказав Валерій Харчишин.

На біс гурт зіграв відразу три пісні: «Так мало тут тебе», «П’ю з твоїх долонь» і «Три хвилини», під час виконання якої лідер «Другої ріки» спустився зі сцени до публіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus