USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вже завтра «ДРУГА РІКА» виступить на відкритті фітнес-клубу «Sport Life» у Луцьку

7 Жовтня 2016 10:39
Грандіозна шоу-програма та концерт українських гуртів відбудеться 8 жовтня о 19:00 на Театральному майдані у Луцьку, повідомили організатори.

Подія присвячена відкриттю фітнес-клубу «Sport Life» у Луцьку.

Як зазначають організатори, це найбільший фітнес-клуб міста з повноформатною аква-зоною (трьома басейнами), просторими тренажерними залами і студіями групових програм. Мешканців і гостей міста очікує шоу світового рівня, хедлайнерами якого стане популярна група «ДРУГА РІКА», а відома кавер-група виконає найкращі світові хіти!

Крім того, в рамках шоу-програми кращі спортсмени з бодібілдингу влаштують показові номери під енергійну музику, а яскраві танцівниці виконають запальний танець Тверк. Завершить цей святковий вечір незабутній виступ неонових барабанщиків. На усіх, хто завітає на це свято, очікують подарунки та приємні сюрпризи.

Всі охочі можуть відвідати цей захід безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 7 Жовтня 2016 12:45
В країні війна а вони влаштовують грандіозні шоу-програми та концерти.На сході наші солдати життя своє віддають за рідну Батьківщину а на заході веселяться,фестивалять і зажигають на повну катушку.З таким підходом війна ще не скоро закінчиться!Під час війни ніяких розважальних заходів по всій Україні!Одні танцюють-інші вмирають!Краще б ті гроші які витратили на цей концерт,то б на АТО передали б!Краще для бійців би зробили би!Добру справу б зробили б!Схаменіться люди!
Олександр Показати IP 8 Жовтня 2016 12:58
Багатим треба ж якось ще більше багатіти, а реклама - це шлях до збагачення
Ангеліна Показати IP 8 Жовтня 2016 21:26
я була на цьому концерті. Це супер! Гурт "Друга Ріка" Бомба! І the best!
вадім до Ангеліна Показати IP 9 Жовтня 2016 14:10
Це круто Грандіозно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus