USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

США і Британія попередили про теракти в Москві

8 Березня 2024 08:56
Посольства США і Великої Британії у Москві попередили своїх громадян про можливі теракти в російській столиці у найближчі дві доби.

Попередження опублікували на сайті американського дипломатичного відомства. Також Державний департамент США випустив власне попередження на платформі X, передає Кореспондент.

«Посольство відстежує повідомлення про те, що екстремісти планують найближчим часом атакувати великі зібрання у Москві, зокрема концерти», – йдеться у повідомленні.

Громадянам США рекомендують уникати великих скупчень у Москві упродовж наступних 48 годин. Американців також закликають стежити за оновленнями у місцевих ЗМІ та бути уважними до того, що відбувається навколо.

Читати ще: Уночі ППО знищила 33 з 37 «Шахедів», якими ворог атакував Україну

При цьому Держдеп США підвищив рівень небезпеки подорожей до Росії до максимальної, четвертої позначки.

Аналогічне попередження випустило на своєму сайті МЗС Великої Британії. Громадянам Британії рекомендують повністю утриматися від поїздок до Росії або розглянути можливість залишити країну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
зоотехнік Показати IP 8 Березня 2024 12:29
звір затравлений і готови до усього

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus