USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

США не збираються повертати російським олігархам заморожені активи

15 Квітня 2022 13:02
США не хочуть повертати російським олігархам активи, які заморозили в межах санкцій за повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Про це повідомив радник Білого Дому з національної безпеки Джейк Салліван, передає Громадське з посиланням на Reuters.

За словами чиновника, йдеться про яхти та інші активи, пов’язані з оточенням путіна. Салліван пояснив, що президент США Джо Байден активно шукає шляхи, як можна не повертати заарештовані активи.

«Наша мета полягає в тому, щоб реалізувати їх із більшою користю», – сказав Салліван.

За його словами, США не хочуть просто потримати їх певний час, а потім повернути все назад.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки 31 березня запровадили нові санкції проти технологічної галузі Росії. Загалом 13 росіян та 21 російська компанія потрапили у санкційний список. 6 квітня у США ввели новий пакет санкцій проти РФ. Обмеження торкнулися банківського сектора РФ і приватних осіб, включаючи дочок Володимира Путіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus