USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

США почали виводити з Сирії наземну військову техніку

11 Січня 2019 11:04
Протягом останніх днів США вивели з Сирії деяку наземну військову техніку, що свідчить про початок виведення американських військ з країни відповідно до наказу президента Дональда Трампа.

Про це телеканалу CNN повідомив представник адміністрації Трампа, безпосередньо ознайомлений з ходом операції, пише Європейська правда.

"Деякий вантаж вже переїхав", - сказав чиновник. З міркувань безпеки він не став розповідати, про який вантаж іде мова, а також яким шляхом – повітряним чи наземним – його було транспортовано.

Чиновник також не уточнив, із якої частини Сирії було виведено військове обладнання. Хоча очікується, що виведення військ розпочнеться з північної частини Сирії.

Президент США Дональд Трамп оголосив про виведення американських військ з Сирії в грудні. Американські високопосадові особи наразі не озвучували графік виведення.

Раніше цього тижня Пентагон заявив, що через занепокоєння щодо безпеки проведення операцій деталі пересування військ або терміни їх виведення озвучені не будуть. Але Пентагон пообіцяв періодично надавати оновлену інформацію про прогрес у відсотках щодо виведеного з Сирії обладнання.

Нагадаємо, у грудні президент США оголосив, що він наказує вивести з Сирії американські війська - приблизно 2 тисячі військовослужбовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus