USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

США закликають звільнити Тимошенко

2 Травня 2012 12:39
США закликають звільнити екс-прем'єра України Юлію Тимошенко та інших членів її колишнього уряду.
Про це йдеться в заяві держсекретаря США Гілларі Клінтон, - повідомляє Українська правда.
«Ми продовжуємо закликати до її звільнення, звільнення інших членів її колишнього уряду і відновлення їх повних громадянських і політичних прав», - сказала Клінтон у заяві.
За її словами, США глибоко стурбовані поводженням із Тимошенко та іншими ув’язненими членами її колишнього уряду.
«Фотографії Тимошенко, зроблені колишнім українським омбудсменом, ще більше ставлять під сумнів умови ув’язнення Тимошенко», - зазначила Клінтон.
«Ми закликаємо українську владу забезпечити надання Тимошенко негайної медичної допомоги у відповідні установі та просимо надати послу США доступ до неї», - наголосила держсекретар США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Всезнайко Показати IP 2 Травня 2012 13:24
А не пішли б ці США???
Лучанин Показати IP 2 Травня 2012 14:52
Щось я не можу згадати щоб Україна вимагала від США звільнити її зеків. Це пряме втручання в справи іншої країни - і це вже не демократія! А чому не вимагають звільнити її сусідку з іншої камери? США чудово знають, що засудження тиМОШЕННИЦІ по справі ЄСУ автоматично надає Україні право вимагати від США повернення до бюджету країни "грошей Лазаренка". В іншому випадку ці гроші стають власністю США. Стосовно гематом, то в людини в якої самовільно виникають синці на тілі через хворобу, зробити самостійно великий синець в будь-якому місці тіла великої проблеми немає. Достатньо вщипнути або стиснути сильно те місце. Чому про це замовчують всі лікарі? Вітчизняна медицина знову її підтримує? Чому ж тоді ВОНА проти вітчизняної медицини? Просто хоче звалити за кордон? Невже наш народ настільки тупий, що вчерговий раз купляється на ці провокації? Не так давно одного вже "отруїли"...
нелучанин Показати IP 2 Травня 2012 19:49
Лучано, а в тебе часом нема одного такого вели-и-и-и-кого синця на голові, в тім'яній частині? Врач довбмнй.
Я Показати IP 2 Травня 2012 22:18
Вор должен сидеть в тюрьме.
Лучанка до Я Показати IP 3 Травня 2012 09:22
Такі як ти повинні сидіти в тюріми, тому що такі як ти і псують українську націю!!! Вам не соромно? Жінку б'ють!!! Вона в ПЕРШУ ЧЕРГУ ЖІНКА, А НЕ ПОЛІТИК!!! Не просто так вона почала голодувати при такому стані здоров'я!!! Ви що сказилися?! Тожі за такою логікою Януковича взагалі випускати з тюрми не треба буде, посмертно його там засадити і хай собі там мешкає на пару зі своїми "данєцкими"! ПОРА ВЖЕ ЛАД НАВЕСТИ! ЄВРОПА ПРОТЕСТУЄ, ЄВРО ВІДМІНЯТЬ,перенесуть на наст. рік в іншу країну взагалі, побачите, Польщу підставимо, ото вам будуть і візи, і навчання, і все на світі... А ЇМ ЩО? В ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ВЛАЩТУВАЛИ ЦИРК, А САМ ЇДЕ НА КОРТЕЖІ З К-ТЮ людей НЕ ЗНАЮ с-ки....ДО 15 МАШИН - це 100%! А ВАМ В ТЮРЬМІ,В ТЮРЬМІ, ВОНИ ЇЇ БОЯТЬСЯ І ПРАВЕЛЬНО РОБЛЯТЬ,НА ВСЕ СВІЙ ЧАС, НА ВСЕ І ЇХНІЙ "ЛАФІ" буде КІНЕЦЬ, Україна-НЕ РОСІЯ!!!Ми не будемо терпіти диктатора при владі, надоїло, Ви гляньте,що в країні робиться? А малалєтні комменти тут пишуть, для поч. зрозумійте суть цього всього, а тоді пишіть! Чи вам заплатили за таке? Бо адекватна людина,нормальна, свідома-розуміє,що так довго бути вже не може, занадто злиднів у нас і занадто Порше на дорогах міст України...
TFA Показати IP 2 Травня 2012 22:40
США завжди є там, де є їхні інтереси. Навіть якщо у вашому ліжку будуть їхні інтереси, вони і там будуть :)
) Показати IP 2 Травня 2012 22:52
юляха классная чувиха, но дура - в политику полезла...а так деваха хоть куда...
:) Показати IP 3 Травня 2012 23:12
У лучанки як завжди істерика. Юлька краща подруга Путіна, він все намагаєтся її врятувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus