USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Стало відомо, коли на Волині відремонтують дороги держзначення

22 Квітня 2013 11:35
Дороги державного значення у ковельському та рівненському напрямках відремонтують до Пасхи, яку цього року святкують 5 травня.

Про це розповів начальник Служби автодоріг у Волинській області Анатолій Посполітак під час оперативної наради в облдержадміністрації 22 квітня.

За словами голови Волинської ОДА Бориса Клімчука, кінець минулого тижня для дорожників був «прогульним». Тож, він захотів дізнатися, коли дороги приведуть до ладу.

Тож, Анатолій Посполітак повідомив, що працюють уже обидва асфальтні заводи в області. І наразі Волинь займає 5-6 місце в Україні «по випуску асфальту».

Губернатор Волині «відмахнувся» від такої відповіді та зазначив, що «весь чесний народ, усі автомобілісти Волині», хочуть знати, коли ж зроблять шляхи. «Тиждень-другий і почнеться ґвалт», - додав очільник облдержадміністрації.

Окрім того, додав, що той факт, що розпорядження голови держави щодо ремонту доріг не почали виконувати ще в лютому цього року і наразі зробили лише приблизно 3% автошляхів, він «взяв на себе».

Врешті, головний дорожник області зазначив, що дороги держзначення у ковельському та рівненському напрямках зроблять до Великодня і почнуть працювати з асфальтоукладальниками «у львівському напрямку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Водій Показати IP 22 Квітня 2013 12:09
Львівський напрямок портібно у першу чергу робити, там масово їздять рейсові автобуси, оминаючи вибоїни по обочині зустрічної смуги...там реально можна ВБИТИСЬ. Хоча, ямкові ремонти там нічого не дупоможуть, її потрібно просто перетягувати
Не водій Показати IP 22 Квітня 2013 13:15
Ви не спробували прокататись з вітерцем по міжнародній трасі в напрямку Володимир-Устилуг.
NANO Показати IP 22 Квітня 2013 13:25
Як завжди засиплять ями до першого дощу. Пропіарятьсятипу щось роБЛЯТЬ щось

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus