USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські дорожники досі не запаслися паливом на зиму

15 Вересня 2016 10:57
Пальне, необхідне для роботи снігоочисної техніки в зимовий період, Служба автомобільних доріг у області досі не закупила. Але до зими обіцяють виправитися.

Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу сьогодні, 15 вересня.

Так, перший заступник начальника Служби автомобільних доріг Михайло Кінах повідомив, що дорожники поки що не заготовили необхідну кількість піску для посипання шляхів області (є 2,4 тонни піску з необхідних 19,6) та не сформований резерв палива.

Як пояснив він, наразі дорожники інтенсивно ремонтують дороги, тому все пальне йде на ці потреби.

«Зараз ведуться інтенсивні поточні роботи, і паливно-мастильні матеріали йдуть постійно на виконання поточних робіт. Але, коли роботи завершаться, на зиму зробимо запаси», - переконував він.

Крім того, стало відомо, що на Волині передбачено 33 майданчики для відстою транспорту. В ОДА обіцяють всі їх нанести на карту, щоб водії знали на майбутнє, де розташовані ці майданчики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Автодор Показати IP 15 Вересня 2016 11:32
Ой. Скільки тої зими.
бруківка Показати IP 15 Вересня 2016 13:18
мега проблема з солярою заїхали на азс і заправились

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus