USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Стан – хочеться усміхатися»: у Луцьку дружина звільненого з полону азовця розповіла про його перший дзвінок

23 Вересня 2022 09:02
Оксана Лосєва – дружина 47-річного бійця-азовця Вадима Лосєва, який майже чотири місяці був у російському полоні.

Суспільному жінка розповіла про дзвінок з незнайомого номера і плани на майбутнє.

Про те, що Вадим потрапив до списку на обмін, каже Оксана, не знала. Увечері 21 вересня навіть не очікувала почути голос коханого.

«Сімейним моїм ім'ям мене назвав. Ксюшок! Каже: «Все добре, я в Україні». Запитала, де саме. А він: «Не знаю, тут нас нагодували трохи і дали подзвонити», – розповідає.

Востаннє з чоловіком дружина спілкувалася у день, коли він виходив з «Азовсталі». Про виведення бійців з території заводу тоді дізналася з СМС. Їх жінка досі береже.

Оксана каже: дзвінок чоловіка, який отримала ввечері 21 вересня, був неочікуваним.

Читати ще: У Луцьку переселенка з Мелітополя чекає з полону чоловіка-азовця

«З вчорашнього вечора я в стані, який називається: «Просто хочеться усміхатися». У мене останній раз такий стан був, коли ми з ним познайомилися і десь на день третій я зрозуміла, що закохана. І тепер точно такий же стан. Просто хочеться усміхатися», – додає жінка.
Зараз Вадим – в одному зі шпиталів на Чернігівщині, його та інших звільнених з полону бійців обстежують медики. Попереду в бійців – реабілітація. Побачитися з коханим Оксана планує одразу після того, як його скерують у частину.

Читати ще: Звільнення з полону захисників «Азовсталі»: перша реакція родичів

Наступного разу Вадим зателефонував Оксані зранку. Жінка каже: з розмови із чоловіком зрозуміла: він, як і чимало інших його побратимів, планує продовжити службу.

«Вони всі налаштовані продовжувати цю справу. Мають бойовий стан. Ну, «Азовсталь», іншого не може бути», – додає дружина оборонця Маріуполя.

Читати ще: Із російського полону додому повертається азовець Володимир Лучко з Ківерцівщини

Родина Лосєвих – із Мелітополя. У березні жінка разом з донькою виїхала із окупованого міста та зараз проживає у Луцьку. Де тепер житиме родина, поки не знає. Каже: мріє повернутися у рідне місто, але готова поїхати слідом за чоловіком у будь-яке місто України.

Нагадаємо, 22 вересня Україна повернула з полону російських окупантів 215 захисників, з них 108 – бійці «Азова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus