USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Старій Вижві висловили недовіру голові РДА. ОНОВЛЕНО

31 Січня 2014 15:04
Збори депутатів Старовижівської райради у складі 24 осіб сьогодні, 31 січня, висловили недовіру голові Старовижівської РДА Володимиру Семенюку та голові райради Валентині Лисюк.

Також було утворено Старовижівську районну Народну Раду.

«За» недовіру очільникам райдержадміністрації та районної ради проголосували 24 з 40 обраних депутатів. Також, опозиціонери закликали посадовців скласти повноваження, самостійно написавши заяву. Але робити це добровільно голови місцевої райради та голови РДА навідріз відмовились. Як і покинути лави Партії регіонів.

«Ніхто мене туди (у Партію регіонів, - ред) за рукав не тягнув, і звідти теж ніхто не витягне», - заявив голова РДА Семенюк.


Рішення народного віча про утворення Народної Ради зачитав голова Старовижівської районної організації ВО «Свобода» Іван Омельчук. Він повідомив, що народне віче підтримало заборону діяльності Партії регіонів та компартії як політичних сил, причетних до встановлення диктатури, узурпації влади, вбивств і переслідувань українців під час акцій протесту. До складу Старовижівської Народної Ради всього увійшли 27 із 40 депутатів.

Також у Стару Вижівку завітав луцький автомайдан.
Серед інших, перед присутніми виступив активіст Сергій Поха, який попрохав присутніх вшанувати хвилиною мовчання загиблих героїв революції.
Окрім того, автомайданівці пікетували місце роботи та місце проживання депутата Волинської обласної ради Віталія Павлова, обраного за списком Партії регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
MAN Показати IP 31 Січня 2014 15:07
Хвороба заразна.
Всезнайко Показати IP 31 Січня 2014 16:00
В цих майданутих така установка...
небайдужі Показати IP 31 Січня 2014 16:19
ЖАХ!!! Це повний кошмар те що відбувається! Що ж це робиться, люди добрі - схаменіться, Ви хоч придивіться до тих хто рветься до влади, до більшості тих хто стоїть на Старовижівському майдані, проаналізуйте їх вчинки, і те що кожен з них зробили доброго та позитивного,
Всезнайко Показати IP 31 Січня 2014 18:32
Кажу, як думаю. А думати перестав давно, а може ніколи і не думав.
Свідок секти гузя Показати IP 31 Січня 2014 18:49
ооо,гузьок на батьківщину приперся, до свого тата комуняки
Леся Показати IP 31 Січня 2014 18:57
Очiльники району нормальнi та адекватнi люди, нехай працоюють.
ІНЖЕНЕГР до Леся Показати IP 31 Січня 2014 20:26
а ЧОМУ ВОНИ НА ЗАСІДАННІ В КУХВАЙКАХ? - щО ОЧІЛЬНИКИ НЕ МОЖУТЬ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ОПАЛЕННЯ НАВІТЬ СВОЇХ ОХВІСІВ?
кАВАЛЄРІСТ Показати IP 31 Січня 2014 20:22
Як там оборона лУЦЬКА В 1944 РОЦІ ВІД ЧЕРВОНОЇ ОРдИ
До Лесі Показати IP 31 Січня 2014 20:25
Звичайно та майданам треба крові причому свіжоі і теплоі Вони поставали вампірами і знають що серед нормальних ім місця не буде - осикові коли позабивають Шабаш творять Може вже перед кінцем
Врівноважена. Показати IP 1 Лютого 2014 20:08
Автомайданівці,"патріоти-демократи",різного розливу революціонери -ніщо інше як професійні високооплачувані провокатори.Кучка жалюгідного лайна ,готова за 30 серебриників кинути країну в вир міжнаціональної різні.Сценарій,тих хто приніс "демократію" в Ірак,Лівію,Єгипет ...Вони багато друкують паперових "зелених" фантиків,бо золото вже в надійних руках.За ці "фантики" наші ,домовирощені патріоти-яничари готові розірвати Україну на шматки.Від провокативних репортажів "5 каналу" вже нудить,розраховано на низький інтелект:то патрони на даху знайдуть,то солдата російської ССО виявлять в котромусь із обл.центрів України одітого в військовий комуфляж на спині якого великими буквами ,щоб і сліпі побачили написано ССО,то вісім днів катованого та безвухого знайдуть з свіжим не втомленим поглядом та кіношним гримом ..... .Цей кванал заслуговує на всенародну ГАНЬБУ,це не канал чесних новин ,а канал суцільної брехні та провокацій.Нехай журналісти цьго каналу мають в сім"ях те,що вони прпогують в своїх репортажах,щоб їх внуки та правнуки користувалися "плодами"своїх предків та постійно їх згадували до кінця своїх літ. Українці,маймо мудрість,не нищім один одного,нас і так мало.
СБ УПА "Північ" курі Показати IP 1 Лютого 2014 21:17
147 "оперативно-боевых групп особого назначения" МГБ СРСР дискредитували визвольний рух Української Повстанської Арміїї на території Західної України: різали,грабували,гвалтували плюндрували честь та гідність патріотів.Значну кількість цих груп,боївки СБ виявили та знищили. Але не всі ці "перефарбовані" були виявлені,деякі видно дожили і до сьгоднішніх днів.Сьгодні вже школярики 1 класу знають,наприклад хто фінансує "Свободу"-Ахметов,"БЮТ" -друзі "бабтисти" та "древній"народ.УПА воювали за єдину унітарну Україну,ці ж виродки її рвуть на шматочки,основна їх мета дорватися до народного"корита",щоб задовольнити свої ненаситні рила.ЦІЛЬ ВИПРАВДОВУЄ ЗАСОБИ. Колись наші вояки з приводу цих подій гукнули б "СМЕРТЬ ЗРАДНИКАМ !!!" Ми нині говоримо ГАНЬБА політичним праституткам !!! ВО"Заграва". ШВШ "Я.............о"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus