USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Старт «Волині»: скільки очок наберемо у перших іграх? ПРОГНОЗ

11 Липня 2013 16:55
Швидко промайнула футбольна відпустка, і команди Прем’єр-ліги вже укомплектувалися до старту нових баталій. Готова до цього, а, можливо, і не зовсім, луцька «Волинь».

Після закінчення минулого сезону, лави лучан залишив цілий ряд гравців. Хтось із них не порозумівся через фінансові питання, в когось закінчився термін оренди, а хтось своєю грою розчарував головного керманича «малинових» Віталій Кварцяний. Більшість з тих, кого вже немає у Луцьку, були працевлаштовані ще за часів Анатолія Дем’яненка.

У Віталія Кварцяного, однак, своє бачення футболу, відповідно - інші вимоги до футболістів.

Так, новий чемпіонат вже от-от стартуватиме. Після перших ігор команди видно її психологічний стан, фізичну готовність, награні схеми.

Спробуймо трішки пофантазувати, як виступить луцький колектив у перших п’яти поєдинках.

Однак спершу пригадаймо стартову п’ятірку матчів «Волині» сезону 2012/2013. Виглядають вони наступним чином:
«Волинь» – «Карпати » – 1:1;
«Волинь» – «Ворскла» – 1:0;
«Чорноморець» – «Волинь» – 0:2;
«Волинь» – «Шахтар» – 0:4;
«Динамо» - «Волинь» – 4:1.


Перші три гри лучани розпочали мало не по-чемпіонські, а коли на їхньому шляху трапилися гранди вітчизняного футболу, то голкіпери «хрестоносців» витягували зі сітки шкіряного вісім разів.

Цьогоріч на старті на «Волинь» очікують чи не всі лідери чемпіонату. Хіба що для повного комплекту не вистачає «Шахтаря».

Отже, в першому турі, 14 липня, «Волинь» зіграє в Києві проти «Динамо».

Столичний клуб в рідних стінах планує без особливих проблем здолати суперника. Кияни прагнуть реабілітуватися за попередній провальний сезон. Допомагатимуть в цьому Олегу Блохіну новачки європейського рівня: Джермейн Ленс, Дьємерсі Мбокані, Юнес Беланда.

Щоправда, в «біло-блакитних» є проблеми в центрі захисту, хоча на цю позицію кияни зовсім нещодавно переманили з «Бордо» оборонця Бенуа Тремулінаса. Однак не дуже віриться, що практично новий і незіграний напад «Волині» буде надто тривожити захисників «Динамо».

Тому прогноз на матч: впевнена перемога «Динамо».

У другому турі лучани зійдуться на рідному «Авангарді» з «Таврією». Кримчан лихоманило упродовж всього попереднього сезону, клуб мав проблеми з високими футбольними інстанціями. На тренерське місце, яке займав Олег Лужний, прийшов грецький фахівець Яніс Хрістопулос. Хочеться вірити, що ВВК (Віталій Володимирович Кварцяний, - ред.) зуміє надихнути словами команду, а він це, кажуть, вміє як ніхто інший, аби та буквально «вигризла» три очки.

Прогноз: з боєм здобуті три бали впадуть до скарбнички лучан.

У наступному турі, третьому, на «хрестоносців» чекає виїзд до Запоріжжя, де ще минулого року працював Віталій Кварцяний. Місцевий «Металург» дивом зберіг прописку в еліті вітчизняного футболу. Думається, що «козаки» кістьми ляжуть, аби не осоромитися перед своїми вболівальниками. Але все-таки клас «Волині» - трішечки вищий, аніж в команди Сергія Пучкова.

Прогноз: перемога «Волині» в один м’яч або ж нічия.

Четвертий тур подарує волинським глядачам гру з «Дніпром». Поєдинок обіцяє бути видовищним. Двобої з цією командою в Луцьку завжди виходили напруженими.

Згадайте бодай останню зустріч, коли арбітр призначив доволі сумнівне пенальті у ворота «Дніпра» за фол на Савича та погнав з поля Дугласа. Перед «Волинню» у підопічних Хуанде Рамоса наступний календар: «Арсенал», «Іллічівець», «Зоря». В кожному з цих поєдинків дніпропетровці повинні брати мінімум очко. А височенні гравці «хрестоносців» нічого не зможуть вдіяти з прудкими півзахисниками та нападниками «синіх».

Прогноз: «Волинь» не повинна стати на заваді перемозі «Дніпра». Хоча може мати місце і сенсація. Можливо, не обійдеться без скандалу, до якого будуть причетні арбітри.

Наостанок, у п’ятому турі, «Волині» поїде до Харкова.
«Металіст» на кілька місяців втратив одного з найкращих плеймейкерів і виконавців стандартів всієї УПЛ — Клейтона Хав’єра. Зате прийшли добрі новачки, в заявці є результативні Кристальдо, Марлос, Девіч. Можливо, підопічні Мирона Маркевича не стануть викладатися на повну, берегтимуть сили для єврокубків. Однак це не стане перепоною для взяття «Металом» трьох очок.

Отож, в п’яти матчах «Волині» реально «світить» здобуття шести очок. Зважаючи на нещодавню фінансову скруту, - влиття до колективу чималої кількості нових гравців, такий результат можна вважати цілком задовільним.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Кривий Вал Показати IP 11 Липня 2013 17:01
Волинь вже вкотре - ВЧЕТВЕРТЕ підряд після повернення в УПЛ зі стартом чемпіонату починає будувати нову команду на ходу. Не бачу оптимізму, бо новачки-українці прийшли з першої ліги. Хіба вони зафонтанують непередбачувними талантами. А таке в історії Волині вже бувало )
Петьо Показати IP 11 Липня 2013 17:28
шо за де*ільний прогноз.... а чого не 3 очки?
кривий вал профан Показати IP 11 Липня 2013 20:14
Яке 4те повернення? Краще набрати безтолкових болгарів за великі гроші?
андрiй76 до кривий вал профан Показати IP 11 Липня 2013 23:34
Краще набрати безтолкових молодих українців за малі гроші і попробувати зліпити з них щось ТОЛКОВЕ...А як буде насправді покажуть перші ігри чемпіонату...
Старий Показати IP 12 Липня 2013 00:33
Прогноз адекватний. Думаю, так і зіграють
Автор Показати IP 12 Липня 2013 02:30
Волинь заб'є дИНАМО!!! "Впевненому" динамо, Спорим???
гол Показати IP 12 Липня 2013 18:58
Чотири очки - це буде супер
maxim.maryanchyk Показати IP 13 Липня 2013 16:26
думаю нічия буде.
Кварц Показати IP 15 Липня 2013 17:17
Вірити треба було в команду, прогнозісти йо майо)))))), отскочіла дінама

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus