USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» не зумів обіграти столичний «Київ-Баскет»

28 Березня 2023 14:14
Показавши непогану гру в перших двох чвертях, баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» провально зіграв у третій десятихвилинці та поступився столичному «Київ-Баскету» – 86:76.

Киянин Новіков «трьохою» відкрив рахунок у матчі, столичні баскетболісти вже за перші три хвилини пішли у відрив 12:4. Але потрохи лучани вирівняли становище та завдяки двом дальнім влучанням Марківа наблизилися на відстань трьох очок. Також непогано діяв і капітан «Старого Луцька» Коцько, який зрівняв рахунок, реалізувавши дві атаки поспіль – 20:20. Невдовзі Дейна зі штрафних вперше у матчі вивів лучан уперед, однак «Київ-Баскет» таки зумів забрати першу десятихвилинку – 25:22.

Дейна та Коцько на початку другої чверті повернули лучанам лідерство, щоправда, ненадовго, адже очки Кінгсбі допомогли киянам знову бути попереду. В середині десятихвилинки Глушко, реалізувавши ендван, зрівняв рахунок – 36:36. Але після цього кияни здійснили ривок 9:0 – Володимир Журжій відреагував, узявши тайм-аут. Втім дальнє влучання Бедлінського та два трьохочкові Прозапаса допомогли «Старому Луцьку» залишитися в грі. На велику перерву команди пішли за рахунку 47:45 на користь столичної команди.

По перерві кияни вчергове здійснили ривок у матчі – 9:3. Натомість лучани не могли налаштувати гру ні у нападі, ні у захисті. Тож на середину третьої чверті перевага «Київ-Баскета» становила 10 очок – 61:51. Перед останньою десятихвилинкою кияни лідирували 69:56.

Четверта чверть перетворилася суто на формальність, а Володимир Журжій випустив на майданчик навіть юного Романа Снитюка, щоб той відчув дух Суперліги. «Старий Луцьк» зумів виграти останню десятихвилинку, але загальну перемогу святкував «Київ-Баскет» – 86:76.

Завтра «Старий Луцьк» зіграє з одеською «БІПою», а сьогодні найрезультативнішим у складі лучан став Данило Марків – 13 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Спорт Показати IP 28 Березня 2023 15:19
Пора мобілізувати ....
Лучани Показати IP 28 Березня 2023 15:35
Якщо не соромно, то надрукуйте турнірну таблицю !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus