USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

«Старий Луцьк» не зумів завоювати бронзу Вищої ліги. Фото

26 Травня 2021 10:41
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» втретє поступився криворізькому «Кривбасу» та, на жаль, не зумів завоювати бронзової нагороди Вищої ліги чемпіонату України.

Четвертий матч між командами краще почав «Кривбас», який за п’ять хвилин зумів піти у відрив +6 – 7:13. Після тайм-ауту від Володимира Журжія лучани прокинулися та зрівняли рахунок. Цього разу тайм-аут взяли гості, які все ж зуміли перемогти у першій чверті – 13:19.
На початку другої чверті криворіжці двічі поспіль влучили з-за дуги – забивали Водолазський та Буц. Проте до кінця десятихвилинки лучани зуміли знову скороти відставання до -6. Тож на велику перерву команди пішли з рахунком 35:41.

У третій чверті лучани зрозуміли, що втрачати є що, і зуміли скороти відставання до -2 перед вирішальною десятихвилинкою 55:57.
Проте в четвертій чверті гості швидко наростили свою перевагу, а у баскетболістів «Старого Луцька» банально не вистачило сил, щоб врятувати гру та серію. Підсумковий рахунок зустрічі – 68:77.

На жаль, лучани не зуміли завоювати нагороди Вищої ліги, але вболівальники все одно дякували найбільш видовищній команді цьогорічного плей-офф.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus