USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» завершив перше коло Суперліги поразкою від «Черкаських Мавп»

23 Листопада 2023 18:08
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» вдруге поступився у баблі в Черкасах. Цього разу лучан обіграли місцеві «Черкаські Мавпи» – 73:54. Для команди з Луцька цей матч був останнім у першому колі Суперліги, за підсумками якого вона посідає дев’яте місце.

На старті зустрічі ініціативою володіли господарі, які одразу ж захопили лідерство. Їхня перевага була мінімальною, оскільки у лучан в атаці добре діяв капітан Коцько, закинувши чотири очки. Але дві поспіль «трьохи» від черкащан дозволили піти їм у відрив 12:4 та змусили Володимира Журжія брати тайм-аут. Після цього Глушко та Марків скоротили різницю, також закинувши два трьохочкових. Натомість в захисті у волинян не склалося – хіт-парад «трьох» продовжив Далкорт, також влучивши двічі поспіль. У підсумку першу чверть з хорошою перевагою виграли «Черкаські Мавпи» – 25:13.

Читати ще: «Старий Луцьк» не зумів нав’язати боротьбу та поступився «Київ-Баскету»

Два дальні влучання від Мусієнка та Глушка на початку другої чверті дозволили лучанам скоротити різницю до -6 – тепер тайм-аут взяли черкащани. До середини десятихвилинки господарі знову мали 12 очок переваги. Зрештою «мавпи» пішли лідерами на велику перерву – 39:28.

По перерві господарі швидко наростили перевагу до +20 очок. Фактично, така різниця зберіглася і по завершенні третьої чверті – 60:39. Тож ситуація перед останньою десятихвилинкою була подібною до вчорашнього матчу з «Київ-Баскетом».

Читати ще: «Нас принизили, настав час змін», – Журжій прокоментував чергову поразку «Старого Луцька»

Четверта чверть у цій грі вже нічого не вирішувала. Показовими були моменти, коли луцькі баскетболісти по кілька разів поспіль не могли підібрати м’яч після невдалих кидків господарів. «Старий Луцьк» таки переміг у цій чверті (13:15), але на загальний результат матчу це не вплинуло – 73:54. Стейсі Томас став найрезультативнішим у складі лучан – 10 очок.

За підсумками першого кола Суперліги «Старий Луцьк» посів дев’яте місце.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus