USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У драматичному матчі БК «Старий Луцьк – Університет» поступився «Київ-Баскету-2»

26 Січня 2019 15:43
Маючи перевагу в сім очок перед фінальною чвертю, баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» поступився столичному «Київ-Баскету» з таким же рахунком, що і виграв вчора, – 72:70.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 26 січня в Києві.

У вчорашньому матчі «спарки» «Старий Луцьк», програвши першу чверть з різницею у 15 очок, зміг зібратися та вдало відіграти наступні десятихвилинки, зумівши на останніх секундах вирвати перемогу в столичного БК «Київ-Баскет-2» - 70:72.

Як і у вчорашній зустрічі, першу чверть виграли господарі, щоправда не з таким великим рахунком – сьогодні лучани дозволили відірватися киянам лише на п’ять очок – 19:14.

Більшу частину часу в наступній десятихвилинці гру також контролювали гравці «Київ-Баскет-2», які, очевидно, хотіли реабілітуватися за вчорашню прикру для них поразку. Однак наприкінці чверті луцькі баскетболісти зібралися і завдяки «трьосі» від Петра Глушка скоротили відставання до двох очок – на велику перерву команди пішли з рахунком 33:31 на користь господарів.

Наступна чверть розпочалася з того, що Глушко зрівняв рахунок, однак господарі в атаці відповіли трьохочковим. Після цього у рахунку почалися гойдалки – команди почергово перебирали перевагу. Лише кидок з-за дуги від Коцька та два вдалих кидка зі штрафної лінії Швагринського дозволили Луцьку відірватися на шість очок, до того ж «трьоху» ще й закинув Федчук, тож лучани здійснили восьмиочковий ривок. Перед останньою чвертю рахунок був 52:59 на користь гостей.

На початку фінальної чверті кияни одразу ж почали скорочувати рахунок – на вісім очок в господарів лучани відповіли лише двома, тож різниця тепер була мінімальною, а кидок з-за дуги дозволив господарям взагалі вийти вперед. За три хвилини до кінця лучани знову відірвалися на два очки, однак кияни в наступній атаці закинули «трьоху». За п’ять секунд до завершення гри Подковорив в проході закинув два, вивівши киян вперед. Лучани мали шанс вирвати перемогу, однак кидок з-за лінії від Федчука був невдалим, тож матч завершився з таким рахунком, як і вчора, однак в протилежну сторону – 72:70 на користь «Київ-Баскет».

Найрезультативнішим гравцем матчу в лучан став Володимир Коцько, в активі якого 20 очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus