USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стоматологічна клініка в Києві «Люмі-Дент» – якість і безпека*

20 Січня 2020 14:10
Мережа стоматологічних клінік Люмі-Дент пропонує комплекс послуг в області стоматології в Києві www.lumident.kiev.ua/ua/price. З цінами на стоматологічні послуги можна ознайомитися на сайті. Ми входимо в ТОП кращих стоматологічних клінік України.

У Люмі-Дент працюють тільки кваліфіковані лікарі-стоматологи з профільною медичною освітою. Серед фахівців - хірурги-імплантологи, ортодонти, анестезіологи, стоматологи-ортопеди, стоматологи-терапевти, зубні гігієністи, дитячі стоматологи.

Вся робота з лікування зубів проходить в затишному інтер’єрі та спокійній атмосфері. Саме тому, більшість клієнтів повертаються до нас знову. Після відвідин стоматологічної клініки дорослі пацієнти і маленькі діти назавжди забудуть про проблеми з зубами і порожниною рота. Фахівці працюють тільки на якісному сучасному обладнанні експертного класу. У роботі застосовуються тільки безпечні, довговічні та якісні матеріали.



Комплексна стоматологія – види послуг

Стоматологічні клініки Люмі-Дент надають низку послуг, а саме:

1. Первинний огляд і діагностика зубів.

2. Протезування та відбілювання зубів.

3. Виправлення прикусу.

4. Лікування зубів, карієсу, пародонтиту.

5. Видалення та пломбування зубів.

6. Установка вінірів і люмінірів.

7. Установка безметалевих конструкцій.

Працюють окремі напрямки: стоматологія для вагітних, естетична та дитяча стоматологія. Для лікування зубів використовуються новітні технології та інноваційні композитні матеріали. Клієнтам доступна озонотерапія, лікування зубів уві сні або під мікроскопом, комп’ютерне моделювання усмішки, плазмоліфтінг ясен і багато іншого.

Як записатися на прийом до стоматолога в Києві?

Записатися на прийом до стоматолога можна на нашому офіційному сайті. Запис доступний по телефону і в онлайн-чаті. Ми готові позбавити вас від зубного болю і подарувати сяючу посмішку вже сьогодні!

Автор: Дудко Тетяна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тімофей Показати IP 16 Січня 2020 10:30
цікава інформация!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus