USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Стріляли біля вуха та прикладали ніж до шиї: двоє волинянин, які катували чоловіка, отримали умовне покарання

16 Квітня 2023 19:53
Двоє волинян, які катували чоловіка за розголошення обставин злочину, отримали умовне покарання.

Відповідний вирок ухвали Ківерцівський районний суд.

Волиняни Євгеній Ю. та Артем Г. у ніч з 23 на 24 листопада 2021 року за попередньою змовою з чотирма іншими особами утримували в будинку та катували чоловіка за те, що той розголосив інформацію про скоєння злочину та причетних до нього осіб. Також вони вимагали, щоб він не звертався в поліцію із заявою про вчинені відносно нього злочинні дії.

Злочинці били чоловіка руками, ногами та ключкою для гольфу, стріляли біля вуха та погрожували відрізати ножицями. Потерпілому також прикладали ніж до шиї та занурювали його голову в ємність з водою, внаслідок чого той через відсутність кисню втрачав свідомість.

Чотири інші особи перешкоджали потерпілому покинути будинок, закривши вхідні двері на ключ. Вони також застосовували насильство до чоловіка, однак на лаві підсудних опинилися лише Євгеній Ю. та Артем Г. Злочинці уклали з прокурором угоду про визнання винуватості, проти затвердження якої потерпілий не заперечував.

Суд призначив волинянам покарання у виді п’яти років позбавлення волі кожному, яке замінив на три роки умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
? Показати IP 16 Квітня 2023 21:13
Що? ! А медаль їм суддя не присудив? Щоб він або його рідні був наступним на дорозі звиродняльців!
Цікавий Показати IP 17 Квітня 2023 08:49
Як міг потерпілий не відмовляти в покаранні злочинців, адже місцева влада його не захищає.
Суддя Показати IP 17 Квітня 2023 09:53
ТАК, мені добре заплатили. І що ви мені зробите?
Анонім Показати IP 17 Квітня 2023 12:26
суддя думає, що його злочинці не зачеплять, бо він їм потрібний...можливо це так...але коли він перестане їм бути потрібний, з такого "судді" спитають більше і у більшому розмірі у першу чергу ті, кому суддя "надавав" таку послугу "суддівства"
Анонім Показати IP 17 Квітня 2023 19:07
За фотку військової техніки - щось там роки реального строку, а за те, що ледь не добили чоловіка - умовно. Вони вже не є суспільно-небезпечними? Порядними стали? І де ті добрі люди тепер будуть мешкати? Десь поряд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus