USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин, який зрізав у заказнику 8 сосон, ледве не потрапив за ґрати

24 Лютого 2024 23:02
Умовне покарання отримав волинянин за незаконну порубку лісу: чоловік зрізав вісім сосон бензопилою, однак забрати їх не встиг.

Про це стало відомо з вироку Маневицького районного суду.

У матеріалах справи йдеться про те, що у червні 2021 року в ландшафтному заказнику місцевого значення «Майдан», який розташований у лісовому масиві Бережницького лісництва ДП «Волинський військовий лісгосп», уродженець Маневич Андрій Д. за допомогою бензопили зрізав вісім дерев породи сосна звичайна, не маючи відповідного дозволу.

Читати ще: Зрізав п’ять сосон, завдавши збитків на 56 тисяч: на Волині чоловік отримав рік умовно за порубку лісу

Стовбури чоловік порізав, однак забрати їх не встиг, адже його дії були зупинені. Він завдав шкоди на 16 тисяч 314 гривень.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості та замінив три роки реального покарання для Андрія Д. півтора роками умовного строку.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus