USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Стрілянина біля школи в Дніпрі: нові подробиці

25 Лютого 2020 11:22
Стали відомі подробиці стрілянини на вулиці Титова, неподалік школи № 89, яка сталася ввечері 24 лютого.

Про це повідомляє Информатор.

Від анонімних джерел нам стало відомо, що водія Merсedes G-класу переслідували, тому він попросив про допомогу поліцію. Однак зловмисників це не зупинило: вони заблокували автомобіль і відкрили стрілянину. Передбачуваних стрільців затримали.

За непідтвердженою інформацією, водій «Геліка» звернувся до патрульного екіпажу. Він розповів, що його переслідують. Водій продовжив рух в супроводі поліції, але на вулиці Титова його заблокувала Toyota Land Cruiser. З неї вибігли люди і, розмахуючи зброєю, почали стріляти.

Постраждалих госпіталізували в 16 міську лікарню. Toyota Land Cruiser з місця пригоди зникла. Пізніше автомобіль знайшли у дворі житлового будинку № 1 на Зоряному бульварі. Співробітники розшуку і КОРД провели затримання підозрюваних.

Як повідомлялося раніше, унаслідок стрілянини біля школи у Дніпрі трьох людей поранили. Є інформація, що серед них - колишній бізнесмен.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus