USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Затримали солдата, який влаштував смертельну стрілянину у Дніпрі. Фото

27 Січня 2022 09:49
Затримали солдата Артема Рябчука, який розстріляв у Дніпрі 10 людей. Трагедія сталася сьогодні близько 3:40 на території Південного машинобудівного заводу.

Про це пише Gazeta.ua.

Відомо, що патрульні схопили стрільця у Підгородному, це передмістя Дніпра. Автомат був при ньому.

До правоохоронців звернулася жінка, яка побачила нацгвардійця. При затриманні Рябчук не чинив опір.

Жертвами Рябчука стали дев'ятеро товаришів по службі і одна цивільна жінка. П'ятеро осіб отримали смертельні простріли.
Читати ще: Добивав пострілами в голову: з’явилося відео розстрілу солдатів у Дніпрі. Відео 18+

Міністр МВС Денис Монастирський у Фейсбуці повідомив, що Артем Рябчук понесе «найсуворішу відповідальність». Як додав, створять комісію, яка вивчатиме обставини, які могли привести до таких дій 21-річного військовослужбовця. Також комісія вивчить обставини, за яких Рябчук проходив військову медичну комісію, а також його психічний стан на момент видачі допуску до зброї.

Після вивчення умов та обставин, що призвели до трагедії, будуть зроблені висновки — «у тому числі кадрові».
Державне бюро розслідувань кваліфікує розстріл п'яти осіб - чотирьох військовослужбовців та однієї цивільної жінки - у Дніпрі як умисне вбивство, повідомили у пресслужбі відомства.

«Під час попереднього огляду місця події встановлено, що один із військовослужбовців Національної гвардії України відкрив вогонь з автоматичної зброї у товаришів по службі. У результаті 5 осіб загинули, серед них – одна цивільна, ще 5 отримали поранення різного ступеню тяжкості. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за п. 1 та п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство)», – повідомили в пресслужбі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1 Показати IP 27 Січня 2022 10:21
Скорее всего - допекли сослуживцы. Дедовщина. Такое и раньше происходило
К.лучанин до 1 Показати IP 27 Січня 2022 12:07
Дідівщина нікуди не зникла після розпаду союзу. Вона існує і понині в українській армії. А скільки таких випадків вже було нині в зоні оос? Про мовчать. Рік тому у знайомої жінки сина привезли зі сходу з простреленою головою. Він не був на передовій , він - контрактник, йому було за 30р. Слідство до цих пір іде і чи взагалі завершиться. А побратими по службі взагалі не хочуть говорити про це. Бардак у армії! Дехто воює там за гроші. Наголошую спеціально -Дехто!
Олег Показати IP 27 Січня 2022 11:07
А де ж 7 тис. патронів?
Віктор до Олег Показати IP 27 Січня 2022 13:32
Списали
Я Показати IP 28 Січня 2022 05:38
шкода Рябчука..........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus