USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стрілянина в Києві: злочинці пограбували будинок, є вбитий

1 Жовтня 2018 09:14
Правоохоронці повідомили деталі нічної стрілянини в Києві, унаслідок якої дістав поранення поліцейський.

Поліція також отримала виклик про те, що невідомі пограбували приватний будинок. Під час спроби їхнього затримання грабіжники відкрили вогонь по поліцейських та кинули гранату.

Поліція у відповідь також вистрілила, проте грабіжники втекли. На території поблизу цього будинку правоохоронці знайшли вбитого, який мав вогнепальні поранення.

Керівник поліції Києва Андрій Крищенко додав, що вбитий, ймовірно причетний до нападу на будинок. Для розшуку злочинців ввели план перехоплення, задіяли спецпризначенців та зорієнтували наряди поліції в усіх районах Києва.

До пограбування поліція повідомила про інцидент з невідомим чоловіком, який вистрілив у поліцейського. Це сталося пізно ввечері 30 вересня у Печерському районі. Перед авто патрульних, з їхніх слів, чоловік перебігав дорогу, дивно поводився, а потім вистрілив у бік поліції. Співробітник патрульної поліції дістав поранення в ногу та стегно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
valdis peish Показати IP 1 Жовтня 2018 11:11
хазяін будинка 100 процентно шльопнув бандюка - медаль йому треба вручити
Правдоруб Показати IP 1 Жовтня 2018 12:09
Якщо держава впровадить винагороду за вбивство злочинця - Українці стануть мільйонерами а держслужбовців більше не буде і як наслідок кримінал стане нульовим !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus