USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Мінер» мосту в Києві вимагав поговорити зі своєю дівчиною, – поліція

18 Вересня 2019 22:23
Чоловік, який в середу, 18 вересня, погрожував підірвати міст Метро в Києві, під час переговорів з правоохоронцями вимагав зустрічі зі своєю дівчиною. Про це на брифінгу за підсумками затримання сказав глава поліції Києва Андрій Крищенко, повідомляє УНІАН.

За його словами, затриманий лише кричав, що у нього є вибухівка, яка здетонує, якщо до нього наблизяться.

Також Крищенко сказав, що після повідомлення про погрози в столиці було введено план «Сирена», і відразу після підтвердження інформації, що ця особа озброєна, рух мостом було перекрито. Після цього було введено операцію «Грім».

«Було піднято по тривозі центральне управління поліції, висунули спецпідрозділи «Корд». Також була задіяна Нацгвардія. В ході першочергових заходів було встановлено особу цієї людини, це колишній військовослужбовець. Три місяці тому у нього вже вилучили вибухівку. І тому ми були впевнені, що його погрози реальні», – наголосив Крищенко.

Також він розповів, що в ході операції він телефоном розмовляв з затриманим, також розмову проводив психолог. Проте на контакт чоловік не йшов і вимагав переговорити зі своєю дівчиною. «Ніяких розумних вимог і розумних зв’язних думок у нього не було. Тому було прийнято рішення організувати штурм», – сказав Крищенко.

Він додав, що при затриманому не знайшли вибухівки. Наразі вибухотехніки проводять огляд автомобіля затриманої особи та оглядають місце події.

Перед затриманням чоловік викинув карабін, з якого він пострілом пошкодив поліцейський дрон, що впав у Дніпро.

При затриманні він опору не чинив, візуально був тверезий.

Правоохоронці при затриманні вогонь не відкривали.

Нагадаємо, сьогодні ввечері в Києві військовослужбовець захопив міст і погрожував його підірвати. Він також обстріляв поліцейських і збив їхній дрон. Силовики проводили спецоперацію з залученням БТРів, поліцейських катерів та дронів. Поліція кваліфікувала погрози невідомого зі зброєю підірвати у столиці міст Метро як підготовку до теракту
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Це поважна причина Показати IP 18 Вересня 2019 22:53
Як і кнопкодавство за класний закон?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus