USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

Створено нове обласне управління. Чиновників не побільшає

18 Лютого 2010 19:07
На Волині працюватиме ще одне обласне управління - Державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель головного управління Держкомзему.
Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Заремба взяв участь у засіданні розширеної колегії головного управління Держкомзему в області.
Обговорили питання ліквідації Державної інспекції з контролю за використанням і охороною земель. Замість нього в області працюватиме новостворене управління Державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель обласного управління Держкомзему.
На порядок денний винесли питання про схвалення плану роботи головного управління на поточний рік, затвердження орієнтовного плану роботи колегії на II квартал 2010 року та відзначення працівників землевпорядної служби області з нагоди Дня землевпорядника України.
За результатами засідання були прийняті відповідні рішення. На ньому підсумували роботу органів земельних ресурсів за  минулий рік та визначили завдання на 2010 рік, - інформує Головне управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вікінг Показати IP 18 Лютого 2010 21:34
І що від цього зміниться? Думаю практично нічого. А публікація нудна. Якусь проблему висвітліть, а не прес-реліз передруковуєте
editor Показати IP 18 Лютого 2010 22:27
Не знаю як кого, а мене від 30 висвітлених ПРОБЛЕМ в день знудило б. :-) Комусь цікаво знати й таке. А знаєте про проблему, про яку не пише ВН (цікаво, чи є така?) - повідомте ліпше
seal Показати IP 18 Лютого 2010 23:48
to editor/ Но-но. Вам від висвітлення новин і проблем нудитись не можна. Це ж бо Ваша робота! :-). На ВН кожен знаходить щось цікаве для себе. Так, що не партесь і продовжуйте в тому ж дусі. Бажаю успіхів і творчої наснаги. :-). P.S. до Вікінг - а, що би Ви коментували? Перш, ніж когось критикувати - передивіться свої коменти і критично оцініть їх глибину. (Щоб відкинути хвилю флейму в ствою сторону, відразу кажу, що я не претендую на унікальність і неперевершеність своїх коментарів). Давайте поважати працю інших! Можливо і не все у ВН виходить на вищому рівні. Але, на мою скромну думку, це одне із найкращих з інтернет-видань, які висвітлюють життя нашої області і не тільки. Та й колектив там доволі молодий, так, що є куди і кому розвиватись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus