USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Створили комісію з військового обліку працівників луцьких підприємств

19 Квітня 2019 12:33
У Луцькій міській раді створили спеціальну комісію, що перевірятиме стан військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, в установах та організаціях міста.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта.

Так, у відповідності до законів України «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 82 Порядку організації та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 року № 921 (з внесеними змінами від 6 лютого 2019 року № 74), у міськраді затвердили склад комісії з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, в установах та організаціях міста у складі згідно з додатком.

У зв’язку із цим, комісію з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, в установах та організаціях міста очолив заступник міського голови, голова комісії Костянтин Петрочук.

Також до складу комісії увійшли: начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Луцького об’єднаного міського військового комісаріату, заступник голови комісії Артем Якимчук; головний спеціаліст відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Луцької міської ради Іван Дишко; начальник сектору кадрового забезпечення Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Андрій Доброжанський; завідувач інформаційно-аналітичним відділом при управлінні охорони здоров’я Луцької міської ради Тетяна Князькова; головний спеціаліст відділу оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи Луцької міської ради Наталія Максимук; головний спеціаліст відділення комплектування Луцького об’єднаного міського військового комісаріату Ольга Мольчак; провідний спеціаліст командування Луцького об’єднаного міського військового комісаріату Іванна Якимчук.

Нагадаємо, у відповідності до Конституції України захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є обов'язком громадян України.

Військовий облік є складовою змісту мобілізаційної підготовки держави та полягає у цілеспрямованій діяльності державних органів (органів місцевого самоврядування), підприємств, установ та організацій щодо фіксації, накопичення та аналізу військово-облікових даних призовників і військовозобов’язаних із відображенням їх у військово-облікових документах, а також здійснення контролю за дотриманням призовниками і військовозобов’язаними, посадовими особами державних органів, підприємств, установ та організацій встановлених правил військового обліку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 19 Квітня 2019 13:16
А де ж те омріяне скорочення посад чиновників?
Я Показати IP 19 Квітня 2019 14:33
Підготовка документів по відлову мяса
Ага Показати IP 19 Квітня 2019 15:45
якого х...ра я, що веду кадри на фірмі, маю займатись ще й вашим військовим обліком, що постійно і настійливо хочуть навісити. Ідіть лісом всі, хай цим займаються військомати за місцями реєстрацій. А я може взагалі пацифіст - маю право. А то, як совецький союз вернувся((( , де кадровик був і агент КГБ,і мліції і всіх кого можна, то так зараз придовбались з своїм військовим обліком.
Анонім Показати IP 19 Квітня 2019 16:33
При "ненависній" Радянській Владі на підприємствах були "Військово облікові столи" які розкомуниздили а тепер хотять відродити знову...чи не пізно спохватилися,хто понесе покарання за те що наробили?
До ага Показати IP 20 Квітня 2019 07:45
В Луцку э спілки атошних на пенсіях пільгах на дотаціях нехай вони цим і займаються.Тим паче шо там в основному всі штабні чи військоматовські

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus