USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Стир у межах Луцької громади очистять від сотні повалених дерев

18 Вересня 2022 19:53
До кінця року запланували роботи з очищення русла Стиру від повалених дерев, догляду за прибережною смугою з метою покращення гідрологічного режиму та санітарного стану річки.

Про це інформує департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, який оголосив тендер на відповідні роботи. Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 22 вересня. Аукціон розпочнеться 23 вересня.

Очікувана вартість очищення русла та прибережної зони річки – 600 тисяч гривень.

За ці кошти хочуть провести видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев в умовах ускладненого середовища зі збиранням деревини, навантаженням і вивезенням по руслу річки плавзасобами зі спецобладнанням. Передбачено водолазні роботи для виймання деревини з води із залученням судна, самохідного корчекрана.

Роботи мають здійснювати в межах земель Луцької громади – це водоохоронна зона і русло Стиру (від моста на вулиці Ковельській до моста на вулиці Карпенка-Карого). У цілому в руслі річки є 93 дерева.

Серед вимог до учасників торгів – чітке дотримання правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, дотримання природоохоронного законодавства, техніки безпеки та охорони праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Була Показати IP 18 Вересня 2022 20:36
краще дайте мені грошей, я ще раз почищу як того разу
.водолаз Показати IP 18 Вересня 2022 21:37
По 6,5 тисяч гривень за кожне дерево.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus