USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд у справі Мігаса перенесли, щоб оформити допомогу потерпілому юнакові

25 Серпня 2017 10:26
Судове засідання у справі Володимира Мігаса, який 8 грудня 2016 року в стані алкогольного сп’яніння за кермом авто збив на пішохідному переході у Луцьку 16-річного школяра перенесли, бо не можуть оформити нотаріально допомогу через стан хлопця.

Про це стало відомо сьогодні, 25 серпня, під час слухання справи у Луцькому міськрайонному суді.

Нагадаємо, Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку. Згодом винуватець ДТП, після рішення суду вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень. А на черговому розгляді справи у суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістью 60 км/год. Суд у цій справі декілька разів переносили через важкий стан потерпілого. Тим часом, після тривалого лікування в Луцькій дитячій клінічній лікарні, Владислава Андрушківа перевели у Львівській військовий госпіталь, де хлопець продовжує боротися за життя.

Під час сьогоднішнього засідання суддя зачитав заяву зі сторони потерпілого про відкладення розгляду.

«Сьогодні виникло питання про порядок відшкодування збитків потерпілому внаслідок ДТП. Але потерпілий не може самостійно підписувати документи, як пояснили нотаріуси, необхідно встановити опікунство над ним, і після надання згоди опікунської ради, можна буде ухвалити документи про відшкодування збитків», - зачитав суддя Михайло Квятковського.

Він також додав, що, з огляду на неможливість розгляду справи не з вини суду, оголошує перерву до 18 вересня 10:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Що? Показати IP 25 Серпня 2017 10:56
Що за дурня з опікунством? Хіба він сирота? Хлопчина неповнолітній (16 років), тому усі папери підписують батьки. Чи таким чином п"яне бидло хоче уникнути покарання?
Влодек до Що? Показати IP 25 Серпня 2017 11:41
Просто винуватець чекає настання в батьків тз "Стокгольмського синдрому" коли вони так само будуть жаліти Мігаса як і свого сина
Учасник процесу до Що? Показати IP 25 Серпня 2017 14:49
Позиція батька потерпілого цілком зрозуміла і слушна. Поки немає рішення суду (будь - якого) Мігас приймає активну участь в оплаті лікування потерпілого неповнолітнього з надією на покарання не пов"язане із позбавленням волі. Як тільки буде рішення суду: будь то позбавлення волі чи любе інше такі виплати на лікування скоріше всього припиняться. Як бути тоді батькам, адже кошти потрібні на лікування сина кожного дня і чималі, адже на лікуванні він знаходиться у РП. Звертатися до суду з позовом?. А коли буде реально виконуватися рішення про стягнення коштів???. От і шукають постійно варіанти як затягнути процес, а суд правильно робить, задовольняючи ці клопотання, адже вирішується питання життя і смерті молодої, фактично ще дитини. "ЩОкалам" раджу, якщо не розумієте суті питання, то не пишіть хоч те, чим можете нашкодити молодій людині!!!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus