USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд відправив під домашній арешт винуватця страшної аварії в Києві

31 Жовтня 2020 16:41
Суд відправив під цілодобовий домашній арешт на 60 діб 66-річного водія Land Rover, який 30 жовтня влаштував смертельну ДТП на Майдані Незалежності у Києві.

Про це повідомляє Національна поліція України.

«Сьогодні Шевченківський районний суд столиці обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водієві було також повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Смертельна аварія відбулася у столиці у п’ятницю, 30 жовтня, близько 16:00, коли автомобіль Land Rover виїхав на пішохідну зону Майдану Незалежності та здійснив наїзд на людей, що перебували біля зупинки громадського транспорту.

Після цього, машина врізалася у рекламний щит і, виїхавши на вул. Хрещатик, протаранила декілька нерухомих авто, в яких також перебували люди.

У ДТП на місці пригоди загинули дві жінки – 30 та 79 років. У момент аварії вони стояли на тротуарі біля входу в підземний перехід. Також постраждала сім’я із п’ятимісячним немовлям.

Попередньо, водієві стало зле через перенесену нещодавно операцію на серці, чоловік втратив свідомість. За даними ЗМІ, йдеться про ексчиновника Юрія Назаренка, який раніше обіймав посаду голови колегії Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України. Його люстрували у 2014 році. Водій був тверезий, слідів алкоголю в крові драгер не виявив. У нього також взяли проби крові і сечі, щоби перевірити, чи не перебував чоловік під дією наркотиків або лікарських препаратів.

Момент жахливої ДТП на Майдані:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus