USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Суд відпустив під домашній арешт жінку, яка поранила чоловіка під час огляду будинку поблизу Луцька

5 Січня 2021 18:02
У Луцьку відпустили під домашній арешт жінку, яка разом із чоловіком 3 січня у селі Тарасове поблизу Луцька напали на чоловіка.

Нагадаємо, зловмисники прийшли, бо нібито хотіли купити його будинок.

Спочатку вони використали сльозогінний газ, а згодом завдали потерпілому удар ножем у ногу і втекли в невідомому напрямку. Чоловіка із колото-різаною раною госпіталізували до лікарні, повідомляє поліція Волині.

Зловмисниками виявилися 42-річний, раніше судимий мешканець Рівненщини, та його 55-річна дружина. Як з'ясувалося, жінка є депутаткою однієї з райрад Рівненської області.

Сьогодні суддя Луцького міськрайонного суду Марчук відпустив жінку під домашній арешт. Чоловіку продовжили тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Олександр Показати IP 5 Січня 2021 18:10
Ого-го, комедія абсурду. Ще б премію виписали, чого твсього лиш домашній арешт
Василь до Олександр Показати IP 5 Січня 2021 20:12
Це в нашій країні така статева рівність, чи ви не в курсі? Навіть якщо обоє робили все однаково, жінку додому, чоловіка в СІЗО. Вангую що суд дасть бабі умовне, а чоловіку реальний строк. Ні, не подумайте - я тільки за, щоб таких саджали. Але по закону, а не по принципу "що там в кого в трусах".
??? Показати IP 5 Січня 2021 18:26
Хтось щось розуміє ? То та,,тьотка,, не недошла вбивця , а депутатка....ага , це все вияснює....було би смішно , якби не страшно..
Василь до ??? Показати IP 5 Січня 2021 18:59
Що куриш ?
Всезнайко Показати IP 5 Січня 2021 19:26
А від якої партії депутатка? Від Свободи?
sirav89249 до Всезнайко Показати IP 5 Січня 2021 20:10
вона слуга народа...
кравчука Показати IP 5 Січня 2021 20:07
щось тут нe так
Василь до кравчука Показати IP 5 Січня 2021 20:15
Тут все не так, шоу ідіотів. Недолугий злочин (не зрозуміло, на що той дятел розраховував взагалі), епічні учасники... Те що в мужика з головою проблеми - воно і так ясно. Якщо в нього жінка на 13!!! років старша - що тут ще скажеш. Без огляду лікаря можна в паспорті штамп "ідіот" ставити
Українець Показати IP 5 Січня 2021 21:14
Це, що ж робиться? Депутатша пішла додому, бо треба гроші, щоб чоловіка-вбивцю витягнути.Ще "сходить" до декількох будинків - "назбирає " грошей. А чоловік зараз виявиться психічнохворий. Люди, що ж це робиться? Страшно в своєму будинку бути, бо може така прийти депутатша і до вас. А чоловіку, який потерпілий, що робити? Жити в страху? Не дай Бог, щоб вона туди знову повернулась...Боже Всевишній бережи людей від таких депутатів і їхніх чоловіків!!! Які ми не захищені...
Лучанин Показати IP 5 Січня 2021 23:08
Суди і судді мають власну озброєну охорону, яку, до речі, оплачують з податків, тобто нашими грішми. Тому їм немає чого боятися розбійників з ножами і т.п., відпускають під чесне слово, а ви люди - живіть і розбирайтеся як хочете... Країни африки вже давно ображаються коли нас з ними порівнюють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus