USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

СБУ ліквідувала мережу агентів РФ та банду, яка нападала на бійців тероборони

31 Березня 2022 17:35
Під час спецоперації у Дніпропетровській області СБУ нейтралізувала організоване злочинне угруповання, яке напало на одного з керівників місцевої територіальної борони. Той завадив незаконно перевезти через блокпост зброю.

Про це повідомили в СБУ 31 березня.

Водночас спецслужба відкрила кримінальні провадження щодо групи депутатів Держдуми Росії, які проводили у пропагандистські акції в окупованому Луганську, мотивуючи бойовиків «ЛНР» на активні бойові дії проти України.

У Рівненській області СБУ викрила агента російських спецслужб, який збирав розвідувальну інформацію, зокрема й про місця дислокації підрозділів ЗСУ.

У Києва працівники спецслужби затримали ворожого Інтернет-агента, який закликав до ведення агресивної війни, погрожував українським військовим і виправдовував злочини російських окупантів.

У Вінниці СБУ викрила місцеву жительку, яка в соцмережах виправдовувала російську агресію проти України та закликала до визнання «незалежності» «ЛДНР».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus