USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд заборонив партію «Наші» Мураєва

14 Червня 2022 12:28
Восьмий апеляційний суд Львова сьогодні ухвалив рішення про заборону партії «Наші» проросійського політика Євгенія Мураєва.

Про це повідомляє рух «ЧЕСНО» з посиланням на представницю Мін’юсту, яка була присутня на засіданні.

Зазначається, що партія «Наші» стала четвертою проросійською, забороненою в Україні. Крім того, сьогодні суд розглянув справи щодо ще чотирьох політсил. Зокрема, щодо партій держзрадників Володимира Сальдо та Наталії Вітренко.

«Майно партії «Наші» та всіх її осередків, згідно з рішенням суду, передається державі. Але саме рішення може бути оскаржене у Верховному суді. Аргументи Міністерства наразі громадськості невідомі, оскільки колегія суддів не допустила на засідання журналістів та представників громадськості. Причиною недопуску вказали карантинні обмеження і внутрішнє розпорядження суду, хоча ще вчора, 13 червня, подібні обмеження не завадили публічності розгляду аналогічних справ стосовно партій «Соціалісти» та «Справедливість та розвиток» і Рух ЧЕСНО висвітлював перебіг судових засідань», – йдеться у повідомленні.

У січні в МЗС Британії заявили, що Росія збирається призначити Мураєва головою окупаційної адміністрації після вторгнення в Україну. В офіційному пресрелізі було зазначено, що Кремль розглядає можливість вторгнення та окупації України й сподівається поставити в Києві проросійського лідера.

Мураєв відреагував на цю інформацію заявою, що на цей час знаходиться під санкціями РФ через конфлікт з депутатом від «ОПЗЖ» Віктором Медведчуком.

Зауважимо, 13 червня Восьмий апеляційний адміністративний суд у Львові заборонив діяльність проросійської партії «Соціалісти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus