USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд залишив під вартою підозрюваного в організації «вбивства» Бабченка

18 Червня 2018 17:53
Апеляційний суд Києва відмовив у задоволенні апеляції сторони захисту Бориса Германа, який підозрюється в організації підготовки до теракту, а саме вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка.

Таким чином, суд залишив у силі запобіжний захід Герману у вигляді тримання під вартою, передає інформаційна агенція «Інтерфакс-Україна».

За інформацією видання, під час судового засідання захист підозрюваного наполягав на обранні запобіжного заходу, не пов'язаного з триманням під вартою, зазначаючи, що в арешті немає необхідності з огляду на відсутність ризиків.

Але, як підкреслюють журналісти, сторона обвинувачення виступила проти задоволення скарги адвокатів, заявивши, що суд першої інстанції, ухвалюючи рішення про тримання під вартою, врахував усі обставини справи.

Нагадаємо, увечері 29 травня повідомили про вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка у Києві. 30 травня з'ясувалося, що Аркадій Бабченко насправді живий, а інформація про загибель журналіста була частиною спецоперації СБУ щодо запобігання замаху на нього.

Згодом у Києві було затримано підозрюваного в організації замаху на журналіста – Бориса Германа, якого 31 травня суд взяв під варту на 60 днів. А «виконавець» Олексій Цимбалюк замаху на Бабченка проходитиме у справі як свідок.

Також стало відомо, що 13 червня СБУ затримала громадянина України - «громадянина Т.» - який, за даними слідства, керував групою осіб, що готувала замах на Бабченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus