USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Суд заборонив «сталінські намети» у центрі Луцька

13 Квітня 2011 11:58
Волинський окружний адміністративний суд заборонив встановлювати у центрі Луцька агітаційні намети зі збору добровільних внесків на пам’ятник Йосипу Сталіну.

Про це повідомили 13 квітня у Луцькій міські раді.

Як повідомили у Луцькій міській раді 5 квітня міському голові Миколі Романюку надійшло звернення від голови Волинської обласної організації «Антифашистський комітет України» з повідомленням, що з 5 квітня до 1 червня 2011 року на Театральному майдані буде встановлено агітаційний пост з метою збору добровільних внесків на відновлення пам’ятника Сталіну в Запоріжжі.

Як відомо 11 квітня намет демонтували.

А 11 квітня на ім’я міського голови знову надійшло звернення від голови Луцької міської молодіжної громадської організації ЛКСМУ «Відродження» Михайла Кононовича про розміщення агітаційного посту на Театральному майдані «з метою збирання добровільних внесків на відновлення зруйнованого вандалами пам’ятника Сталіну в Запоріжжі» в період з 11 квітня до 1 червня 2011 року.

Одразу після встановлення посту організаторам було вручено лист міського голови з пропозицією припинити проведення акції як такої, що порушує громадський порядок, а також з огляду на неоднозначну реакцію на постать Сталіна, - кажуть у відділі інформаційної роботи міськради.

Представники ж громадської організації «Відродження» демонтувати агітаційний пост відмовилися.

Оскільки виконавчий комітет у такому випадку залишає за собою право звернутись до суду, Микола Романюк одразу подав дві позовні заяви про заборону проведення акцій Луцькій міській молодіжній громадській організації ЛКСМУ «Відродження» та ВОО Всеукраїнській громадській організації «Антифашистський комітет України», - кажуть у міськраді.

12 квітня Волинський окружний адміністративний суд задовольнив позови про встановлення обмеження щодо реалізації права на мирне зібрання шляхом заборони організаціям «Відродження» та «Антифашистський комітет України» встановлювати агітаційні пости зі збору добровільних внесків на пам’ятник Сталіну у Запоріжжі, на Театральному майдані у Луцьку в період з 11 квітня (першій організації) і з 12 квітня (другій організації) по 1 червня 2011 року (обом).

«Постанова підлягає негайному виконанню», - йдеться у документах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 53
Михайло Наход Показати IP 13 Квітня 2011 12:15
Нарешті. В перший день треба було в суд подати і не було б цієї клоунади, позору і ганьби для міста.
Микола Огнищук до Михайло Наход Показати IP 13 Квітня 2011 12:21
Михайле, ви не праві. Міський голова мав намір домовитися спокійно, без судів і агресії. Так поступають розважливі і відповідальні керівники. Якби в терористів відразу стріляли, а не спробували домовитися, смертей і хаосу у світі було б набагато більше. Тому не показуйте зайвий раз своєї заангажованості, а будьте об"єктивним.
Zheniok до Микола Огнищук Показати IP 13 Квітня 2011 12:24
і як? вийшло без судів і агресії?
Микола Огнищук до Zheniok Показати IP 13 Квітня 2011 12:37
Чекати від людей гіршого - ознака черствої, злої людини. В людях треба бачити позитив. І сподіватися викликати у них почуття здорового глузду і розсудливості. Романюк вчинив правильно, намагаючись владнати можливий конфлікт цивілізовано
Zheniok до Микола Огнищук Показати IP 13 Квітня 2011 13:20
Homo homini lupus est він мер і те що конфлікт досяг такого рівня - це його помилка, в нього були важелі для запобігання. І мене абсолютно не цікавить те чого він хотів. Розсудливість, толерантність і інші шмарклі мене не цікавлять, головна риса керівника це ефективність його роботи. А тут ефективності нуль, одні соплі
Михайло Наход Показати IP 13 Квітня 2011 12:26
Можливо, Миколо. Ви надто добре думаєте про радикальних представників політикуму. Але домовлятись можна лише з людьми, які чинять певні дії з власної волі, а не тими, які є маріонетками та виконавцями волі тіньових кардиналів.
Микола Огнищук до Михайло Наход Показати IP 13 Квітня 2011 12:45
І де ж ви в діях цих хлопців "волю тіньових кардиналів" побачили? Звичайні не надто далекі пацани-провокатори. Які ж вони в біса політики? Це ви надто добре про них думаєте. А Романюк має демонструвати розсудливість і стриманість - якраз ті риси, за які його поважають і за які вибрали мером. Їх він і продемонстрував. Тому - я переконаний - своїх прихильників він не розчарував. А хто хотів рішучих дій - той голосував за Шибу. ВИ ж не будете сперечатися, що Шиба б не допустив цих "сталіністів" у центрі Луцька? Проте Шиба вже показав себе. Тому люди зробити вибір - краще спокійний і врівноважений мер-господарник, аніж задерикуватий і принциповий мер-націоналіст. І ще - більшості лучан той намет - "до одного місця". Небайдужий він був Гузю і компанії, які знайшли нагоду покричати і спробувати сподобатися. Тому питання: інтереси кого має відстоювати Романюк - нарваних і цинічних кількох сотень людей, які разом з Гузем прийшли ламати намет "сталіністів" чи десятків тисяч лучан, яким набагато важливіша відповідь на питання "а чи зможе Романюк забезпечити ремонт доріг?", аніж питання "А чи зможе Романюк прогнати кількох дурників з центру міста?" Вибачте за багатослівність, але це недалекоглядне бажання в усьому бачити політику дістало вже...
123 до Микола Огнищук Показати IP 13 Квітня 2011 14:24
Я не належу ані до цинічних, ані до "нарваних", як Ви висловлюєтеся, мені уже не 20 і не 30 років. Але терпіти таке неподобство - нема сили. І ті люди, що теж були на площі, не заслуговують таких Ваших слів. А Романюк має відстоювати і наші інтереси також. Окрім того, думаю, що Ви не опитували "десятки тисяч лучан" на предмет їх ставлення до сталінізму і до встановлення пам’ятника Сталіну в Луцьку. Не узагальнюйте.
Mirna Показати IP 13 Квітня 2011 12:38
Цікаво, яку пісню "червоні" тепер заспівають...
Василь Давиденко Показати IP 13 Квітня 2011 13:07
Постанова звертається до негайного виконання. Разом з тим, набуває законної сили після завершення строку на апеляційне оскарження - через десять днів після її проголошення. Так що не поспішайте, діти, радіти. :)
Юрист до Василь Давиденко Показати IP 13 Квітня 2011 13:14
А вам то що? Ви їх адвокат?
Zheniok до Василь Давиденко Показати IP 13 Квітня 2011 13:21
чого не радіти? намету там немає - це головне, а ви там собі судіться скільки завгодно
Гусь до Василь Давиденко Показати IP 13 Квітня 2011 13:34
Попустіться. ВИ ПРОГРАЛИ. Передусім морально. Усі бачили ваші перелякані обличчя в понеділок на Театральному. Юридичні тонкощі - це не та зовсім площина. Ви можете 100 судів виграти, проте ви ОБІСРАЛИСЯ. Вже. Крапка.
Василь Давиденко Показати IP 13 Квітня 2011 13:59
А що тоді вважати моральною перемогою? Перекричати? Кількістю? А чому не розумом? Чи його немає? Чи може цитування бандери - це все, на що спроможний мозок патрійота? Гуз без мегафона -німий. А як пише щось, то тільки цитатами :) Немає переможців, адже немає переможених. Заборона суда - це вказівка всім, а патрійотам найбільше, що закон треба поважати. Подобається він чи ні.
Zheniok до Василь Давиденко Показати IP 13 Квітня 2011 14:19
моральна перемога - це моральний онанізм. Основне результат ніхто не збирає гроші на памятник світовому злочинцю. Це не питання гузя чи Вітіва - це питання Луцька. Хочемо ми, що в нас таке творилося в місті чи ні.Лучани на це питання дали вичерпну відповідь в понеділок
Гусь до Василь Давиденко Показати IP 13 Квітня 2011 14:27
Ні, не перекричати. Продемонструвати силу і рішучість. Продемонструвати живучість і актуальність твоїх поглядів і переконань. І тупість, відверту провокативність вчинків твоїх опонентів. Геть не ідеалізую Гузя (популіст ще той), але казати про нього, що він "без мегафона німий" і "пише цитатами" - це демонструвати, що ви його погано знаєте. А не знати добре свого опонента - це недалекоглядно. І самовпевнено. А ви, схоже, таки самовпевнений. І "тіпа дотепний" ваш коментар з цитатою байки Крилова - тому доказ. "Заборона суда - це вказівка всім" - це вказівка щонайбільше НЕ РОБИТИ ЧОГОСЬ. А от що робити, як мислити, як ставитися до чогось і як це ставлення виявляти - ніякий суд не накаже. Ви мислите надто вузько. І від того - недалеко. І сили, яка на стороні патріотів, ви боїтеся. тому й прикриваєтеся судами, вважаючи цю позицію безпрограшною. І тому й не бачите, що ви - програли. Ні - ОБІСРАЛИСЯ. І це факт незаперечний - навіть якщо суд скаже - "Василь Давиденко не обісрався". Не повірять, бо в людей є очі і носи. ))) І голови. І ще - національна гідність. Але вам цього не зрозуміти...
Мішка до Гусь Показати IP 13 Квітня 2011 15:01
Шановний Гусь чи як вас там, той що прикривається назвою птаха!!! Ві не порівнюйте десяток комсомольців і сотню націоналістів!!! Не комсомольці програли, а саме їх опоненти, оскільки боягузи вони, бо не прийшли мирно домовитись, чи хоча б покричати, але 10 чоловік. а вони привели свору скажених бабок і дітей!!! Це правильно? Звісно - ні!!! Деякі люди можуть бути розумніші за Вас, а може і дурніші, але не переконуйте в цьому народ, це принизливо і в першу чергу Ви гнобите свою гідність!!!
Лучанин до Мішка Показати IP 13 Квітня 2011 15:24
не прийшли мирно домовитись? Треба було прийти, і бути свідком. Ми стояли і чекали поки ті самі зберуться і підуть. Вони були 10 разів прошені щоб без непотрібних рухів забралися. Ті думали що за спинами міліції з ними нічого не станеться. Та і ніхто їх не чіпав (окремі, що не стрималися, не рахується) тільки "допомогли" швиденько палатку розібрати і провели до машини ППСників. А пишуть ніби їх там хтось бив чи що. Хочап передбачу що наступного разу вже буде більше люду, тоді вибачайте, то вже буде "толпа" яку ніхто не в силах контролювати. Самі винні. Волинь - не тестовий полігон. Якщо не зрозуміли, наступного разу вже пояснюватимемо більш дохідливим для комуняк способом. скажених бабок і дітей? то ось кого злякалися комуняки? Нащо так багато знаків оклику? Ти на майдан би краще прийшов та й покричав там. Коментатор-розумник.
Мішка до Лучанин Показати IP 13 Квітня 2011 16:32
Лучанин... Почнемо з того, за чиїми спинами підбурювали народ та ховалися організатори? З якою метою вони туди прийшли? Яке вони мали право на такі дії по відношенню до, як ви всі висловлюєтесь, "сталіністів"? Не завжди погляди людей збігаються, іноді вони координально розходяться в різні боки! І в цьому випадку повинне бути розуміння, а не "бидляче побоїще". Ви ганьбите ту владу, а самі від неї недалеко пішли, ви нічим не кращі за Сталіна та його свиту! Можливо й гірші!!! Ніхто з них не злякався, тому й продовжували стояти на площі до останнього поки люди, як шакали, не почали кидатися на червону палатку немов бики. І це наші депутати, яких ми обирали, кричать на площі - БИДЛО, та нехай на себе подивляться. А краще нехай почнуть займатись справжніми справами на благо міста, а не піаритись і ховатись за спинами людей похилого віку та дітей! А про наступний раз я Вам скажу, буде мерво, якщо ви пішли на брата, то у відповідь отримаєте те саме і привселюдно!!!
Мішка до Лучанин Показати IP 13 Квітня 2011 16:34
І ще... Вони такі самі Лучани, як і всі... І в них є права, як громадян України...
Олег Савчук до Мішка Показати IP 13 Квітня 2011 18:19
Прийшли прогнати і прогнали. Ніхто за спинами не ховався, точніше сталіністи за спинами міліції. Немає в них морального права пропогувати та возвеличувати вбивцю і ката мільйонів українців. А юридичне право, то питання не на вулиці вирішувати, юридичне це щось загальне і не по-людськи. А по-людськи сталіністів просили - не чують вони - "А що ми *своїм* скажемо?". Справи на благо міста це якраз очищення міста від сталіністів. Комуна - не в якому разі нам не брати! Мерево? Ось Ваше справжня мета? Протистояння в суспільстві? Хіба що братків в гості підкличете.
Мішка до Олег Савчук Показати IP 14 Квітня 2011 09:53
Я з Вами навіть дискутувати не хочу... Ви вперті, як баран! Вибачте за порівняння, але то факт. Вчіть історію, посидіть хоча б день в архіві, подивіться на статистику вбивств націоналістів (ОУН-УПА)за роки війни і післявоєнний період, а потім будете писати коментарі хто, кого і де!!! Так, і доречі, подивіться ще на цифри перепису населення 1939 - 1990 роки в Україні і порівняйте їх із двадцятьма роками Незалежності... Подивіться на статистику виділення державних квартир чи хочаб їх будівниства в той і цей період! А тоді кажіть хто поганий, а хто ні!!!
Братки до Олег Савчук Показати IP 14 Квітня 2011 23:47
Мы почти тут уроды, готовтесь!
Zheniok до Мішка Показати IP 13 Квітня 2011 16:23
з ким домовлятись? ви відео журналіста Стеренчука дивились? це агресивно налаштовані гопніки? Вони не хотіли розповідати ні про зміст, ні про мету своєї акції? При чому люди абсолютно не в матеріалі
Мішка до Zheniok Показати IP 13 Квітня 2011 16:39
Не треба роздувати... Вони пояснили мету своєї акції "Збір коштів на відновлення пам’ятника Сталіну в Запоріжжі"... Хіба це не зрозуміло? Чи можливо пан журналіст трохи не при собі був? Він задавав провокативні питання, при чому це вже було не перше відео, яке він знімав! Вам би сподобалось, якби до вас підходив один і той же журналіст з однаковими запитаннями декілька разів! Це по-перше! А по-друге аони мали повне право, не відповідати взагалі або навіть нецензурно висказатись (вибачте за русизм) в сторону журналіста!
Сталинист до Гусь Показати IP 14 Квітня 2011 23:41
Гусь ты мудило!!! Ребята вышли 10 против 200. Твои национально - свидоми хрен бы вышли, впрочем как иты! В открытый ьой вы ссыте, как крысы лезите в крыивку. Как и ваши гнилые предки! Мы вас натянули тогда в 45-м натянем и сейчас!!! Вы это уже чуеете как гниды!
Мішка Показати IP 13 Квітня 2011 15:04
А те що комсомольці знаючи про плани Гузя, Козюри і Ко, все таки вийшли, а не спасували перед ними!!! Тільки за це їх потрібно вже поважати!!! І повірте нізаякі гроші я не пішов би туди, знаючи, що мені наб’ють пику, а звідси виходить, що вони там, на Театральній площі, столяи за ідею, а не за гроші!!!
Лучанин до Мішка Показати IP 13 Квітня 2011 15:16
Комунякам сказали, міліція в курсі, нас захистять, у нас законна акція, а ви заробите грошей. А їм все-одно, вони ж безпринципні, ті що за гроші під червоний прапор стають, так за гроші і постояти можна. Навіть організатори, ні ті, ні інші не очікували активної реакції Лучан. Якщо там стояли не за гроші, то це нічого не міняє, бо стояти за комуністичну ідею винищення України та церкви - ще гірше.
VSC до Мішка Показати IP 13 Квітня 2011 15:28
За какую такую идею? (Ну, не смог удержаться, не собирался вступать, но порядком надоело). Итак , какая там идея? Выставить себя напоказ перед городской общиной? В этом вся идея? Больше ничего я там не разглядел. Кучка горлопанов да парочка психически больных, вот вам и вся команда псевдокомсомольцев. Только не надо утверждать, что они полностью за "безденьги" там стояли. Наверняка есть какие-то дяди или тети которые дали пару рублей на реквизит и почасовые. К моему удивления они еще долго простояли. В Европе за такие штучки, типа пропаганды фашизма, а Джугашвили был настоящий фашист, ребята уже бы в камере сидели.
Zheniok до Мішка Показати IP 13 Квітня 2011 16:24
так а їх ніхто й не бив, їх просто звідти прогнали, де героїзм?
Читач Показати IP 13 Квітня 2011 15:18
Наход, як завжди, береться повчати учасників дискусії в тому, від чого він зовсім далекий. Тому й пише "...позору і ганьби для міста". "Позор" з російської на українську перекладається, як "ганьба". Тобто - "маслом по маслу" чи наждаком по дупі. А "...чинять певні дії" - взагалі, коряво - чинити можна опір. А "...тіньових кардиналів"?.. Довго думав, і не зрозумів: кардинал - духовне звання в католиків, кардинальний - поняття кількості, крайнощів. Тоді "тіньових" треба брати в "лапки" або ж не вживати таких складних і незграбних словесних конструкцій. Пане Наход, аби говорити простішою мовою, треба її вчити. Треба носити з собою словники. Найми з гімназії №4 пятикласницю, нехай почне з тобою роботу з простих диктантів. Не можна, не знаючи мови, повчати людей, які знають більше за тебе і мають в своєму користуванні не 300-400 слів, а 10-15 тисяч. Поглянь на себе зі сторони. Виглядає так, що яйця вчать курку. Зваж на це, позаяк ти кличеш на свої "форуми" владу, журналістів і представників громадських організацій. Серед них є розумні люди і вони там себе не вельми комфортно почувають. Це вкрай необхідно, якщо ти колись хочеш стати Глєбом Павловським.
VSC до Читач Показати IP 13 Квітня 2011 16:49
Нельзя не согласиться. Только вот "теневой кардинал", чаще "серый кардинал" - так называют влиятельных людей (особенно в политике), действующих негласно и обычно не занимающих формальных должностей с такими полномочиями. (Определение взято из вики).
Михайло Наход до Читач Показати IP 13 Квітня 2011 17:46
Знав би хто Ви такий - записався б до Вас на курси. Анонімних вчителів у нас не бракує, а от тих, хто справді може чомусь навчити обмаль. А Вам, шановний Читачу, порадив би спілкуватись на подібних ресурсах по суті повідомлення, тоді і дискусія буде цікавішою.
Навіяло коментарем Читача до Читач Показати IP 13 Квітня 2011 17:50
"Кончились аргументы? Нечем крыть? Хочется оставить за собой последнее слово? До*бись до опечатки собеседника! © bash
Олег Савчук до Читач Показати IP 13 Квітня 2011 18:26
Про кардинала це певно Михайло мав на увазі Адама Мартинюка, ніби голова цих антифашистів його помічник-консультант. Та вони б самі до такого не дійшли і не наважились би без прикриття. ІМХО. Однозначна провокація. Але реагувати треба було. Що і було зроблено. В нас мало що відбувається без ниточок "кардиналів-кукловодів" бо ті дають кошти.
Мішка Показати IP 13 Квітня 2011 17:06
Дискусія завершилася, кожен залишився при своєму!!!
ЦЕНЗОР.НЕТ Показати IP 13 Квітня 2011 17:25
до авторів: Де можна ознайомитися з текстом судового рішення?
Мішка Показати IP 14 Квітня 2011 09:53
Олегу Савчуку Я з Вами навіть дискутувати не хочу... Ви вперті, як баран! Вибачте за порівняння, але то факт. Вчіть історію, посидіть хоча б день в архіві, подивіться на статистику вбивств націоналістів (ОУН-УПА)за роки війни і післявоєнний період, а потім будете писати коментарі хто, кого і де!!! Так, і доречі, подивіться ще на цифри перепису населення 1939 - 1990 роки в Україні і порівняйте їх із двадцятьма роками Незалежності... Подивіться на статистику виділення державних квартир чи хочаб їх будівниства в той і цей період! А тоді кажіть хто поганий, а хто ні!!!
VSC до Мішка Показати IP 14 Квітня 2011 10:34
Судя по количеству запятых, вам явно не 20, и даже не 30, скорее уже за 50 и намного. Могу предположить, что вы бывший совпартработник, который ностальгирует за ушедшими халявскими временами. Хочу вас уверить, что они никогда не вернутся, не надейтесь.
Мішка до VSC Показати IP 14 Квітня 2011 10:57
Хреновый из Вас "нострадамус"... Мне всего 26 лет. Просто обидно за Вас, не долекие вы люди. Неужели вы все так слепы? Неужели не видите разруху, которую за 20 лет сделали националисты, а не коммунисты?! Наша Украина вошла в Независимость без долгов, с заводами и фабриками и т.д., бери и развивайся, так нет, надо разворовать, уничтожить и граждан натравить друг на друга! Если вам так хорошо в этой Богом забытой стране и вы не хотите ничего менять, ну и х...й с вами. Молитесь дальше на своих нацистов-националистов и лижите им задние места!!!
VSC до Мішка Показати IP 14 Квітня 2011 11:32
Тогда понятно, вы не жили при компартии, радуйтесь этому факту. Насчет слепоты вы погорячились, тут уместно вспомнить про соринку в чужом глазу и бревно в собственном. Мне не очень хорошо в этой стране, но в той мне было гораздо хуже. Я имею право на эту суждение, ибо мне есть что сравнивать, а вы верите в сказки, пора взрослеть молодой человек.
VSC до Мішка Показати IP 14 Квітня 2011 11:42
Да, и про "не видите разруху, которую за 20 лет сделали националисты" - это вы явно что-то перепутали, ибо все командные места во власти заняты бывшими коммунистами. Тем бывшим, кому этих мест не хватило поперли в политику, чтобы хоть там денег скосить на подтанцовке у олигархов (Симиненко, Мартынюк и наши местные).
Максим до Мішка Показати IP 15 Квітня 2011 05:59
Тобі 26 років і ти впевнений щовсе знаєш. Ти з піною рота доказуєш що твоя правда праведніша. В тебе очі замилені ненавистю до націоналістів. Союз впав бо він розвалився як вкрай несправна машина. Більшість тих, хто сиділа в радах там і лишилася, тільки прапорці мінили. Для тебе це "ета страна" а для мене - батьківщина.
Мішка до Максим Показати IP 15 Квітня 2011 13:57
А ви мені не тикайте, я вам не знайомий. Батьківщина кажете? Вас будуть гнобити, винищувати і обкрадати, а ви будете кричати "Геть комуняк"? Якщо так, то ви хворі... Я наводжу приклади і факти, а ви мені голими словами відповідаєте!!! Я нікого не переконую. я виказую свою точку зору, а не точку зору фашистів-націоналістів! І повторюся ще раз, я переконуюсь все більше і більше, що все таки я розумніший за декого!
Мішка Показати IP 14 Квітня 2011 13:01
VSC Про власти, вы правильно подметили - "бывшие коммунисты", а нынешние демократы-националисты... Вы следите, что и как вы излагаете. Вы сами себе противоречите. Не буду говорить о Симоненко, а вот о Мартынюке скажу: человек слова, скольким простым людям он помог, поинтересуйтесь, сколько дорог сделал, сколько школ и садиков отремонтировал?! Спросите... Вы сидя у себя дома и смотря шоу на нашем телевидение вовсе отупели, вам "черпаками" пихают информацию, а вы ее принимаете. Вот скажи те мне, а где вы живете? Вы купили квартиру? Или как? А на счет взросления это вы погорячились, поверьте, я намного образованней вас...
VSC до Мішка Показати IP 14 Квітня 2011 14:57
Ну вот, теперь понятно, где "собака порылась". А за какие-такие доходы ваш идейный руководитель ремонтирует и делает?
Мішка до VSC Показати IP 14 Квітня 2011 15:17
За партийные взносы. Вы даже такого не знаете... А лезете во все это!!!
Мішка Показати IP 14 Квітня 2011 13:05
Власть которую, кстати, вы выбирали воспевает ОУН-УПА, так кто они коммунисты или нацисты-националисты?! Поищите в архивах сведения о их деятельности, не обязательно по архивам бывших стран СССР, а гляньте в Немецкие, Польские, Французские архивы, что они делали. Всегда прикрепляйте свои слова фактами, а голословить и позлословить каждый умеет!
VSC до Мішка Показати IP 14 Квітня 2011 16:12
И это вы в 26 лет уже успели взглянуть в немецкие, французские, польские архивы? А как за партийные взносы можно ремонтировать? А хоромы себе за что строят коммуно-олигархи?
Мішка Показати IP 14 Квітня 2011 13:22
да и вот, вы мне назовите хоть одну фамилию олигарха-коммуниста! Не назовете, поскольку нет таковых!
Голос Великої України Показати IP 15 Квітня 2011 09:37
Панове западенці, послухайте уважно. Для вас Сталін - злочинець? Чудово. Результати його діянь одназначно ЗЛОЧИННІ? Так! Тоді НЕ КОРИСТУЙТЕСЬ РЕЗУЛЬТАТАМИ СТАЛІНСЬКИХ ЗЛОДІЯНЬ!!! З цього витікає те, що перебування західних кресів у складі Великої України не є ЛЕГІТИМНИМ. Тому повертайтеся туди, де були до 39 року - у Польщу, там вас дуже чекають. Дешева робоча сила завжди в ціні. Велика Україна віками жила без западенців і буде жити. Ви нас, нормальних українців, дістали своїм зоологічним націоналізмом. Ви - дотаційні області, які утримує наш працелюбивий нарід. На якого біса ви нам здались???
Мішка до Голос Великої України Показати IP 15 Квітня 2011 13:58
Браво... Оце слова...
Rhiezzha Показати IP 30 Квітня 2012 12:54
Surprisingly well-written and ifnormative for a free online article.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus