USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Суддя Чаус, екстрадиції якого чекає Україна, вільно гуляє Кишиневом

4 Серпня 2019 17:07
Суддю Миколу Чауcа, оголошеного Інтерполом в міжнародний розшук за звинуваченням у хабарництві, помітили на прогулянці в Кишиневі (Молдова).

Про це повідомляє Newsmaker.md з посиланням на Центр журналістських розслідувань.

Згідно з повідомленням, Чауса помітили біля центрального офісу Демократичної партії Молдови, ймовірно, у супроводі охоронця.

Чаус не відповідав на питання журналіста і намагався сховатися від камери. Чоловік, який його супроводжував, намагався перешкодити зйомці, після чого пішов слідом за Чаусом.
Видання зазначає, що під час зустрічі в Києві прем’єр-міністр Молдови Майя Санду обговорила з президентом України Володимиром Зеленським серед іншого й екстрадицію з Молдови судді Чауса.

Нещодавно слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань (ДБР) зареєстрували кримінальне провадження щодо організації можливого незаконного вивезення групою осіб судді Чауса через державний кордон України до Молдови.

Нагадаємо, свого часу Андрій Портнов заявив про кілька кримінальних статей для Петра Порошенка в історії з суддею Чаусом.

Як повідомлялося, суддю Чауса доправили в Молдову, бо там Порошенко мав добрі зв’язки з тодішньою молдавською владою. Чауса в Молдові перебував під надійною охороною та користувався юридичною імунітетом.

Нагадаємо, його друг олігарх Плахотнюк втік з Молдови деякий час назад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
отож Показати IP 4 Серпня 2019 19:44
Украіна мабуть повинна хоть щось сама робити в першу чергу, а не чекати з моря погоди
Федорова 4 Показати IP 4 Серпня 2019 20:11
Даже схожий на нашого голову осбб Давидюка ГГ , такий само аферист

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus