USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Суддя забрав у нас три очки», – спортивний директор «Волині» про «договорняки»

8 Червня 2018 16:26
Футбольний клуб «Волинь» не має абсолютно ніякого відношення до договірних матчів, а навіть навпаки – постраждав від цього, адже як видно з відео, яке представило МВС України, спортивний директор ПФК «Суми» Владислав Крамар передає головному арбітру матчу «Волині» з «Сумами» 100 тисяч гривень, просячи у нього «лояльного судівства» по відношенню до його команди.

Про це під час представлення нового тренера «Волині» 8 червня розповів спортивний директор ФК «Волинь» Валентин Кошельник.

Зауважимо, що напередодні фіналу Ліги Чемпіонів у Києві Національна поліція провела масштабну спецоперацію у справі про футбольну корупцію, зокрема договірні матчі. Так, було опубліковане відео, у якому як приклад організації договірного матчу був взятий матч «Волинь» - ПФК «Суми». Зокрема, на відео видно, як спортивний директор ПФК «Суми» Владислав Крамар домовляється з арбітром про «правильне судівство», пропонуючи 100 тисяч за перемогу та 30 тисяч за нічию.

Як відомо, команда з Луцька мінімально поступилася у тому матчі з рахунком 0:1 і в матчі було декілька сумнівних рішень арбітра на користь команди з Сум, однак «Волинь» було названо серед клубів, які брали участь у договірних матчах. До слова, правоохоронці не диференціювали клуби на ті, які організовували «договорняки» самостійно та ті, які не знали про їхню участь у договірних матчах, адже просто не могли знати, що матч буде таким.

Відтак, спортивний директор ФК «Волинь» Валентин Кошельник прокоментував ситуацію щодо звинувачень клубу .

«Для мене є дивним, яким боком до цього скандалу є «Волинь», – це реально дивно. Якщо пропонували суму 100 тисяч, «Волинь» дасть ще більше, а ми ще дамо більше… (слова президента ПФК «Суми» Владислава Крамара, коли він домовлявся з арбітром, – ВН). Ми взагалі нічого не давали. Нехай повернуть 3 очки, і тоді ми будемо на 11 місці, а не на 13. Я думаю, що з «Сум» потрібно зняти 3 очки та вигнати з Першої ліги, а нам додати, бо в нас суддя забрав наші законні очки, не давши пенальті у їхні ворота», - зазначив Валентин Кошельник.

Щодо звинувачень футболістів, що вони не стрибали у момент голу, Валентин Кошельник наголосив, що футбол – не легка атлетика, до того ж, це був один з перших матчів і команда була незіграна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 8 Червня 2018 16:51
Майте. хлопці, совість. Я бачив ту гру. "Волинь" її провела беззубо і безвольно, моментів не мала, програла по ділу. Дивитися було тошно 9як і всі інші ігри минулого сезону). Так що ніхто у вас ніщо не крав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus