USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суди ігнорують «Батьківщину», але задовільняють ПР і «Свободу»

13 Листопада 2010 15:27
У період з 31 жовтня по 11 листопада включно Партія регіонів, «Батьківщина», «Сильна Україна», «Фронт змін», «УДАР», «Свобода», «Наша Україна» і «Громадянська позиція» подали до суду 2375 позовів щодо проведення місцевих виборів, підрахунку голосів та результатів волевиявлення.
Такі дані надали представники цих політ сил, - пише «Дзеркало тижня» .
Зокрема, «Батьківщина» подала 2139 судових позовів, з яких задоволено лише 14.
Водночас з 54 позовів, поданих Партією регіонів, суди задовольнили 46. Відносно позитивним виявився і судовий досвід «Свободи» — з 15 позовів були задоволені 11.
Представниками «Фронту змін» було подано 85 судових позовів, з яких суди різних інстанцій задовольнили 19.
«Наша Україна» подала 48 позовів, з яких 3 були задоволені. Це ж співвідношення у «Громадянської позіції» складає 12 до 2, у «Сільної України» 21 до 4,
Партія «УДАР» подала лише один позов, але безуспішно.
Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявляв, що в ході передвиборної кампанії в суди першої інстанції було подано менше тисячі скарг, що свідчить про відсутність масштабного заперечування різних моментів виборчого процесу в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Helge Показати IP 14 Листопада 2010 11:01
Информация для тех, кто еще сомневается в том КТО на самом деле финансирует и в интересах КОГО работает "Свобода" и Олежка ТягниВбок )))
отаманка до Helge Показати IP 14 Листопада 2010 21:54
а ти тримав свічку під час фінансування?
Кльоц Показати IP 14 Листопада 2010 14:52
"Свобода" (ой, вибачте - "Сволота"), яка фінансується Москвою - чудовий варіант для кооперування в радах усіх рівнів з регіоналами і їх так званими сателітами. Це класичний задум з тим, щоб руйнувати Україну зсередини. Історики! згадайте, хто фінансував Леніна і російський заколот під назвою "революція"? Німеччина! Саме Німеччина фінансувала свого ворога і економічного опонента з метою його знищення.
СИБАРИТ&АНАХОРЕТ Показати IP 14 Листопада 2010 15:35
Зверніть увагу на головне: суди ЯВНО підконтрольні ПР !!! Прикро, але усі суди без виключення, в т.ч. і наш Волинський окружний адміністративний суд. За час кампанії виборчі позови слухали лише 5 волинських суддів - Александрова (голова суду), Мачульський, Денисюк, Ковальчук, Костюкевич. В кого є статистика діяльності цих служителів справедливості?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus