USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Судитимуть лучанина, який застрелив сторожа під час незаконного полювання

8 Січня 2018 10:23
Іваничівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вбивство з необережності, вчинене 60-річним лучанином. Санкцією ч.1 ст. 119 КК України за такий злочин передбачено покарання у виді обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Про це повідомляє «Вісник+К».

Нагадаємо, 24 жовтня ввечері на полі неподалік села Орищі Іваничівського району 60-річний лучанин під час незаконного полювання на дикого кабана випадково застрелив 43-річного знайомого місцевого жителя, з яким разом вийшли на незаконний промисел.

Полювати приїхали на кукурудзяне поле, орендоване місцевою агрофірмою «Луга-нова», куди часто навідувались дикі кабани. Саме там охоронцем працював загиблий.

У поліції області повідомили, що раптовий постріл стався через те, що чоловік спотикнувся об землянку грудку, й, уже падаючи, натиснув на спусковий гачок свого мисливського нарізного карабіна марки «СКС М62» калібру 7,62 мм.

Куля влучила у голову 43-річного жителя Орищів, який ішов попереду. Поранення стало для нього смертельним.

Як пише Під прицілом, поліція району не хотіла коментувати інцидент, а місцеві мешканці відмовлялися це робити, оскільки агрофірма «Луга-нова» належить скандальному бізнесмену Сергію Ковальчуку, власнику мережі автозаправних станцій «Укрпетроль».

Згідно з інформацією ВолиньPost, місцевого мешканця застрелив директор ТОВ "Богдан Авто Луцьк" Олег Кухта.

ЧИТАТИ ЩЕ: СМЕРТЬ ПІД ЧАС ПОЛЮВАННЯ: МІСЦЕВА ВЛАДА ЗАКРИВАЄ ОЧІ НА НЕЗАКОННИЙ ПРОМИСЕЛ?

Ненавмисне вбивство під час полювання на кабана – так кваліфікують страшну трагедію. От тільки сезон полювання на кабана на момент стрілянини ще не розпочався. А горе-мисливці порушили усі можливі правила полювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
запитання Показати IP 8 Січня 2018 10:45
І чим же той Ковальчук "скандальний"?
Зоряк Шкірян Показати IP 8 Січня 2018 11:00
Мабуть і бухі були, як належиться.
бандерівець Показати IP 8 Січня 2018 15:03
дасть сімї нового хюндая, заплатить трохи грошей і дадуть два роки умомвно..
бандерівець Показати IP 8 Січня 2018 15:05
Оленька звізда пропала з фейсбука видно за тата переживає) горює на очередному курорті))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus