USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Судитимуть в'язня маневицької колонії, який «замінував» депо у Здолбунові

31 Липня 2018 15:05
Засудженого, який відбуває покарання у Маневицькій виправній колонії, судитимуть за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, інформує прес-служба прокуратури області.

Маневицькою місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, вчинене 35-річним уродженцем міста Здолбунів Рівненської області, який відбуває покарання у Державній установі «Маневицька виправна колонія №42».

Неодноразово уже судимий чоловік удень 09 червня 2018 року зі свого мобільного телефону, який незаконно зберігав в умовах установи виконання покарань, здійснив виклик на телефон чергової частини Здолбунівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області та повідомив завідомо неправдиві відомості про замінування локомотивного депо у Здолбунові.

Зловмисника, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України, й невдовзі він вкотре постане перед судом.

Зауважимо, що згідно із санкцією ч.1 ст. 259 КК України, завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 31 Липня 2018 16:11
Щиро розкаявся...... Зечара....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus