USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судитимуть водія тролейбуса, через якого загинула у Луцьку жінка

27 Жовтня 2017 15:32
Прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 39-річним водієм тролейбуса в Луцьку правил безпеки дорожнього руху,що спричинили смерть 82-річної пасажирки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

В обідню пору 23 вересня 2017 року чоловік, керуючи тролейбусом, рухався проспектом Волі у місті Луцьку. На зупинці громадського транспорту «На вимогу, Київський майдан» він зупинив тролейбус, здійснив висадку-посадку пасажирів і мав намір продовжувати рух.

Проте перед початком руху водій не переконався, що всі бажаючі пасажири вийшли, та зачинив двері, затиснувши лікоть жінки похилого віку, яка виходила з тролейбуса.

Тролейбус рушив, жінка впала на проїжджу частину дороги під його заднє праве колесо й отримала тілесні ушкодження, від яких померла.

Водія, який своєї вини у тому, що сталося, не визнав, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, й невдовзі він постане перед судом, котрий обере для нього міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 27 Жовтня 2017 16:02
Він ще й вини своєї не визнав? Тобто жінка сама собі затиснула локтя, і кинулася під колесо перед тим побивши в тролейбуса всі дзеркала? Та по повній його закатати щоб і інші почали в дзеркала дивитися!
Попуас до Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2017 16:09
Зацепом йхала
Личинка Показати IP 27 Жовтня 2017 19:22
Пасажири будьте уважні не вскакуйте в двері що зачиняються і коли виходите теж будьте уважні це громадський транспорт.наші водії не поважають тролейбус взагалі.ніхто не від чого не застрахований. Щиро співчуваю водію йому теж не легко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus