USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Загорівся самогонний апарат»: у нічній пожежі у Луцьку загинула жінка. Фото

25 Липня 2020 00:25
Пожежа, внаслідок якої загинула 62-річна жінка, трапилася сьогодні, 25 липня, у Луцьку близько півночі у багатоповерхівці, що на вулиці Богдана Хмельницького, 29.

Про це повідомляє кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини з місця події.

Зі слів рятувальників, які працювали на місці надзвичайної події, загоряння трапилось на четвертому поверсі старої будівлі – фактично під самісіньким дахом будинку.

«Вогонь міг поширитися від самогонного апарату, оскільки «найгарячіша точка» пожежі була саме в тому місці, де він знаходився», – зазначив один із рятувальників, який брав участь у ліквідації загоряння.

На жаль, внаслідок пожежі загинула жінка.

Зі слів очевидця інциденту Богдана Климчука, лучанку винесли із палаючого приміщення на руках ще живою.

Однак, як повідомили працівники екстреної медичної допомоги, у кареті швидкої жінка померла.

Як розповів кореспонденту ІА Волинські Новини один із працівників поліції, відомо, що загиблій лучанці – 62 роки. Її звали Валентина. Вони мешкала у квартирі сама.

«Коли все почалося, мама мені подзвонила. Сказала: «Горю!». Я негайно приїхав до матері, але було вже пізно – вона дуже обгоріла та надихалась чадним газом. Її винесли ледь живою», – не стримуючи сліз, розповів син загиблої пані Валентини.

За станом на 00:30 на місці працюють працівники поліції, газової служби, а також рятувальники та медики. Пожежу вдалося ліквідувати.
Квартира сусіда загиблої пані Валентини також вигоріла
Самогонний апарат, який, ймовірно, став причиною пожежі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Віра Показати IP 25 Липня 2020 07:41
Шкода звичайно людину, але здається не одній сім'ї вона горя наробила своєю самогонкою. Великі сумніви, що для власних потреб виготовляла. До речі, хочеться зробити комплімент сайту - читаю регулярно, хоча і далеко не волинянка. Цікаві новини, бувають дуже корисні статті. Так тримати! Далеко не регіонального значення ЗМІ, рівень точно не "жовтої" пресси. Дякую!
Радувець Ларіса Показати IP 25 Липня 2020 07:49
На цю точку муніципали ходити таритися
Дзвоніть на 102 Показати IP 25 Липня 2020 10:33
Гнала, гнала самогонку, напилась та думає приляжу, нехай сама л"ється і заснула. Таких людей не жалко. Вони є шкідниками та паразитами у суспільстві. А скільки паразитів людей, ще не виявлено. Господь сам по тихенько таких наказує. Одного, потім згодом другого.
Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 25 Липня 2020 14:50
Не дай Боже мати таких сусідів!!! Я і моя сім"я жили з такими сусідами через стінку 15 років, а вхідні двері на одній площадці в під"їзді будинку, були поруч. Не дай, Боже повторююсь!!! Я знаю, що це за муки. Вдень вони сплять всі семеро п"яні, потім їсти варять, з чого варять не відомо, бо смердить з вікон так буцімто собаче чи вовче м"ясо десь гниле знайшли. А вночі починаються ходіння туди-сюди, вхідні двері бум-барам, бум-барам, потім починають пити горілку чи самогонку, знову смердить, а до 4-5 ранку б"ються, і діти верещать таке враження, що їх вбивають там в квартирі. А о 6-7 ранку лягають спати. А з 23-24 години починається все спочатку. Славу Богу знайшли іншу квартиру зробили обмін. Зараз, прекрасні сусіди, життя налагоджується. А ті люди, що переїхали в нашу квартиру досі мучаються. Якщо запитаєте, чого не пишуть люди в поліцію на такий беспредел. Скажу, ми не тільки в поліцію писали, а і в прокуратуру. Прийдуть, проведуть профілактичні міроприємства і підуть геть, а нам з такими паразитами жити. Думаю, таких людей тільки могила виправить.
Ого до Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 25 Липня 2020 17:22
Міліції до ср@ки проблеми людей. Зі злочинців гроші "зіб'ють", між собою поділять, зарплату отримують.
М-да до Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 26 Липня 2020 07:17
Добре ж ви сусідів надурили нових, спихнувши їм квартиру свою
Я Показати IP 25 Липня 2020 16:28
Це жінка, яка згоріла, гнала самогонку? Чи її сусіди?
Аня Показати IP 26 Липня 2020 12:18
Яка вам всім різниця,що вона робила,ви подивіться на те,що ви робите ви а тоді пишіть свої думки!Самі не знаєте де спотикнетеся!Вона вже заплатила за все сповна!Не можна судити людей по тому,що написала газета!Кожен із нас не без гріха задумайтесь перед тим як писати свої коментарі!Співчування її родині!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus