USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Судитимуть волинянина, який декілька років ґвалтував неповнолітню падчерку

7 Травня 2021 11:53
Ківерцівський відділ Луцької окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про зґвалтування 47-річним мешканцем одного з сіл Луцького району малолітньої падчерки.

Про це повідомляє прокуратура області.

Слідство вважає, що упродовж понад двох років зловмисник неодноразово ґвалтував потерпілу. Уперше це сталося, коли їй було 11 років.

Окрім неодноразового зґвалтування малолітньої (ч. ч. 4, 6 ст. 152 КК України) йому інкримінують ще і умисне завдання їй побоїв (ст. 126 КК України).

У підготовчому судовому засіданні суд задоволив клопотання обвинуваченого – кримінальне провадження буде здійснюватися судом присяжних.

Санкцією ч. 6 ст. 152 КК України за повторне зґвалтування особи, яка не досягла 14-річного віку, незалежно від її добровільної згоди, передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк 15 років або довічного позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 7 Травня 2021 12:20
Посадити надовго того виродка. І мамашу, його "кохану", теж до пари. Щоб за стільки часу не побачила, чи дитина їй не пожалілась - бути такого не може!! Бо цього то посадять, вона через тиждень наступну "любов всєй жизні" в хату приведе, таку саму!!
Анонім до 123 Показати IP 7 Травня 2021 15:46
Дадуть умовно.На авто збив на смерть,дали умовно.В нас все умовно,середня зарплата теж умовно.Закони передбачають,а по факту робиться все зовсім не по закону,або ми не розуміємо тих законів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus