USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Суха» перемога «Волині» над херсонським «Кристалом»: 2-0

10 Квітня 2021 18:56
Поєдинок 21 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги відбувся у Луцьку, на стадіоні «Авангард», 10 квітня.

Лучани активніше розпочали поєдинок і мали непоганий момент уже на 3 хвилині: Протасов подав кутовий, м’яч пролетів усіх в штрафному майданчику і потрапив до Приндетти, але точно пробити Віталію не вдалося.

Наступного моменту довелося чекати 15 хвилин: Климець увійшов до штрафної та виконав простріл на Хагназарі, але воротар гостей вдало зіграв на виході та відвів загрозу від власних воріт.

«Волинь» продовжувала контролювати хід поєдинку і на 32 хвилині лучанам вдалося вийти вперед: Климець виконав подачу зі штрафного, голкіпер гостей невдало зіграв на виході у боротьбі з Приндеттою, а Оринчак випередив захисників гостей на лінії воріт та головою відправив його у ворота.


До кінця першого тайму відзначимо лише жовту картку, яку отримав гравець гостей за фол у центрі поля.

Другий тайм активніше розпочали лучани. Непоганий момент був у Оринчака після передачі від Сіаваша, але голкіпер гостей з ударом справився. Також з кута штрафного пробивав Протасов, але м’яч пролетів поруч зі стійкою.

На 62 хвилині захисники гостей не за правилами зіграли у власному штрафному проти Протасова і арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов Хагназарі та сильним ударом по центру воріт подвоїв перевагу лучан.

Минуло дві хвилини і замість іранця на поле вийшов Коломоєць. «Волинь» тими часом продовжувала атакувати та створювати моменти біля воріт гостей, проте до удару по воротах справа ніяк не доходила. Наставники обох команд провели серію замін: у лучан на поле вийшли Войтіховський, Ляшенко та Шарпар замість Приндетти, Климця та Приймака відповідно. Згодом автора першого голу Оринчака замінив дебютант у складі лучан Теслюк.

До кінця гри відзначимо лише удар зі штрафного у виконанні Чачуа, після якого м’яч пролетів поруч зі стійкою.

До основного часу матчу арбітр додав 4 хвилин, однак жодних моментів командам створити не вдалося. Відтак, впевнена перемога лучан, які тепер готуватимуться до виїзної гри проти харківського Металіста-1925.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus