USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Суперниця Лукашенка зачитала звернення із закликом не виходити на мітинги. Відео

11 Серпня 2020 13:21
Опозиційна кандидатка в президенти Білорусі Світлана Тихановська зачитала звернення, в якому закликала білорусів не протистояти силовикам та не виходити на мітинги.

Звернення з’явилось після відео, в якому вона заявила, що залишилась «слабкою жінкою» і додала: «не дай Бог, опинитися перед таким вибором, перед яким опинилася я». Відео опубліковане після того, як влада Білорусі вивезла жінку в Литву в обмін на звільнення очільниці її штабу.

Нове звернення вона прочитала з папірця. Тихановська закликала білорусів не виходити на вулиці та не протистояти міліції.

«Шановні громадяни Республіки Білорусь! Я, Світлана Тихановська, дякую вам за участь у виборах глави держави. Народ Білорусі зробив свій вибір. Із вдячністю і теплотою я звертаюся до всіх громадян, які підтримували мене. Білоруси! Я закликаю вас до розсудливості та повазі закону. Я не хочу крові і насильства. Я прошу вас не протистояти міліції, не виходити на площі, щоб не наражати себе на небезпеку. Бережіть себе і своїх близьких».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Народна прокуратура Показати IP 11 Серпня 2020 13:37
Зрадила виборцв, як наш Вакарчук. Але, скоріш за все, бацька порішав свої проблеми з Кремлем і останні відізвали свою маріонетку.
патріот до Народна прокуратура Показати IP 11 Серпня 2020 13:53
Йди но опохмелись, таке писати... :)))
факт Показати IP 11 Серпня 2020 13:53
Була домогосподаркою_стала доларовою мільйонеркою,тому і зробила таке швидкоплинне звернення.
Анонім до факт Показати IP 11 Серпня 2020 14:30
Тебе б на 7 годин закрили "поговорити", ти б і не таке зверенння зробив.
факт до Анонім Показати IP 11 Серпня 2020 17:30
Подивись на себе,хто ти є,а за мене не "переживай".Тобі ДУЖЕ далеко до мене!Я за свої 67 прожитих років надивився,наслухався, маю життєвий досвід і маю право висказати свою думку з висоти прожитих літ.А ти то_ хто?
Хохотун до факт Показати IP 11 Серпня 2020 21:18
Як то кажуть - не завжди розум приходить з поважним віком. Іноді поважний вік приходить сам)
Йиксйомолок Показати IP 11 Серпня 2020 15:02
Поздно! Огонь революции уже разгорелся!
К.лучанин Показати IP 11 Серпня 2020 15:07
Оце є правильна дія і розумне звернення , хоча і трохи запізніле бо треба було це робити ще перед виборами і не провокувати безлад. Безлад спровокували ляльководи ы використали Тихановську. Президент є гарантом КОНСТИТУЦІЇ і він зобовязаний забезпечувати мир і споій в державі! Не подобається Конституція - вносьте зміни і приймайте нову. Є китайська говірка : не дай боже жити в епоху революцій.І це дійсно так бо всім хочеться стабільності в житті . Чи не так?.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus