USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сутички в Лондоні: тисячі «коронаскептиків» вийшли на протест проти карантину

19 Вересня 2020 20:39
У столиці Великої Британії 19 вересня проходять масштабні мітинги та сутички з поліцією через нові карантинні обмеження в Сполученому Королівстві. Демонстранти скандують гасла: «Коронавірус – брехня!», «Збережіть наші права! Ні вакцинації», «Сучасна тиранія».

Демонстранти, зокрема, намагалися прорватися через кордон силовиків на Трафальгарській площі. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на The Evening Standart.

На протест вийшли тисячі «коронаскептиків», які виступають проти вакцинації, а також вимагають зняти карантинні обмеження. Більшість з мітингувальників прийшли без масок та не дотримуються соціальної дистанції.

Протестувальники утворили живу стіну навколо колони адміралу Нельсону, щоб запобігти арешту з боку поліцейських.

Після того, як натовп почав скандувати «антикоронавірусні» гасла і сунути на загони поліцейських, поруч з Національною галереєю почалися сутички.

Цікаво, що серед демонстрантів також помітили людей, які продають футболки з написами про так звану теорію змови 5G, а також виступають за легалізацію марихуани.

Раніше подібні багатотисячні марші прокотилися Берліном. Місцеві «коронаскептики» навіть намагалися взяти штурмом Рейхстаг.
Прем’єр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про початок другої хвилі коронавірусу в країні. Також нова хвиля заражень COVID-19 почалася у Франції, в Іспанії, по всій Європі, але, за словами Джонсона, влада «тримає ситуацію під контролем».

Джонсон підкреслив, що введення національного карантину є «останньою мірою, яку будь-хто бажає». Та все ж британський уряд схвлив рішення про введення ряду додаткових обмежувальних заходів на території Англії через збільшення кількості пацієнтів з коронавірусом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus