USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Брюсселі мітинг антивакцинаторів переріс у заворушення: десятки затриманих

20 Грудня 2021 10:32
У Бельгії 19 грудня тисячі людей вийшли на вулиці, аби висловити протест проти обов'язкової вакцинації проти коронавірусу. Демонстрація незабаром переросла в сутички з правоохоронцями.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на DW.

Найбільше сутичок відбулось у парку П'ятдесятиліття, який поруч з офіційними установами Євросоюзу. Правоохоронці застосували проти демонстрантів сльозогінний газ та водомети.

До поліцейських відділень повезли щонайменше 55 осіб. Правоохоронці зауважили, що акція здебільшого проходила мирно. Проте невелика група активістів навмисне провокувала сутички зі стражами порядку.

Один з протестувальників опинився у лікарні. Про більше потерпілих наразі невідомо. Цікаво, що дані щодо кількості учасників протесту суттєво відрізняються. Поліція каже про 3 500 осіб, а організатори – аж про 50 тисяч.

Нагадаємо, на протести бельгійці виходять вже треті вихідні поспіль. Демонстрантам не до вподоби намір ввести примусову вакцинацію проти коронавірусу для медичних працівників.

Також учасників акцій обурює заборона невакцинованим відвідувати заклади громадського харчування.

Для цього є обов'язковим негативний результат ПЛР-тесту або сертифікат про вакцинацію.

Вже на початку грудня акція теж пройшла з масштабними заворушеннями. Правоохоронці теж застосовували водомети та сльозогінний газ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 20 Грудня 2021 10:55
Зараз їм геном поправлять за 1000 гривень і вони самі себе в ланцюги закують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus