USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Свято волейболу: відомі переможці чемпіонату міста Луцька. Фото

18 Жовтня 2020 15:08
Завершилася фінальна частина Відкритого чемпіонату Lutsk Mixed з волейболу серед змішаних команд 4+2. Переможців турніру визначили 18 жовтня. Змагання відбулися в навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №24 – технологічний ліцей».

Як зазначив представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Дмитро Піддубний, протягом пів року в чемпіонаті змагалися вісім волейбольних команд – як місцевих, так і приїжджих.

«Сьогодні фінальна трійка виборювала перше, друге та третє місця. Ці захопливі змагання організували Федерація волейболу міста Луцька та Федерація волейболу Волинської області. Зазвичай Фонд Ігоря Палиці не залишається осторонь у проведенні таких змагань, тому ми долучилися до фінальної частини, підготувавши нагородну атрибутику», – сказав він.
Дмитро Піддубний відзначив, що всі ігри були дуже напруженими, тому до останнього моменту ніхто не знав, хто переможе: «Боротьба велася за кожне очко. Усі отримали шалені емоції. Ми раді, що такі змагання проводяться, і впевнені, що вони відбуватимуться й надалі, адже для Фонду Ігоря Палиці спорт – один із пріоритетів. Тільки спорт!»
За підсумками змагань було визначено переможців Відкритого чемпіонату Lutsk Mixed з волейболу серед змішаних команд 4+2:

І місце – команда «Комета»;

ІІ місце – команда «Екстрим»;

ІІІ місце – команда «Радість».
Учасниця змагань, спортсменка з команди «Комета» Юліана Андрійчук зауважила, що усі команди-фіналісти були досить сильними, тому налаштовуватися потрібно було на кожну партію.

«Три команди, які за підсумками турнірної таблиці вийшли до фіналу, могли позмагатися за перше, друге та третє місця. Боротьба була дуже напруженою та видовищною. Наприкінці зійшлися дві найсильніші команди. Результат інтригував до останньої секунди, адже гравці боролися за кожен м’яч», – сказала волейболістка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus