USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Святвечір, або ніч перед Різдвом у Луцьку. Фоторепортаж

6 Січня 2019 22:58
Вечір перед Різдвом – особливий для православних християн. Адже саме на Святвечір, після появи першої зірки на вечірньому небі, за столом збирається уся родина. Тож, за давнім українським звичаєм, після щирої молитви, потрібно скуштувати усі дванадцять страв, які дбайливі господарі поставили на стіл. А вже потім можна й поколядувати. Ну, а якщо й не колядувати, то в таку казково-сніжну погоду із морозцем не гріх вийти й на вулицю.

Саме тому, навіть у такий тихий вечір, лучани залюбки прогулюються центром міста, фотографуються біля красунь-ялинок та інших святкових ілюмінацій. І з уст в уста лунає традиційне вітання для Різдва: «Христос народився! – Славімо Його!».
Вікторія Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus